Knorr-lijnen veranderen fasegewijs naar Knorr Professional


De Citrus Fresh van Knorr Professional

Introductie – De Knorr-lijnen van Unilever Food Solutions veranderen fasegewijs naar Knorr Professional. Na de soepen zijn nu een drietal intense smaakversterkers aan het professionele assortiment toegevoegd.

De Knorr Professional producten zijn producten exclusief voor chefs en bedoeld om chefs te ondersteunen door tijdwinst te realiseren. De producten vormen stuk voor stuk de basis in de keuken, maar kunnen door toevoegingen van de chefs een eigen signatuur krijgen.

Unilever Food Solutions (UFS) is het veranderingsproces bij Knorr gestart met de soepen, maar het assortiment wordt de komende tijd steeds verder uitgebreid. De producten worden ondersteund met diverse recepturen en videofilms met toepassingen.

De Intense Flavours van UFS bestaan uit Citrus Fresh, Deep Smoke en Roast Umami.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Toekomstvisies centraal tijdens Rotterdams Upstream festival

Festival – Upstream is een meerdaags festival in Rotterdam, waar scale-up founders, investeerders, studenten, beleidsmakers en corporates met lef samenkomen om te praten over de grote veranderingen die de wereld zal moeten ondergaan. Het delen van visies van topondernemers op het terrein van circulariteit spelen een belangrijk rol tijdens het festival.

Lees berichtEnrico-Glasbest neemt merk Bertolli over van Unilever

Overname - Het Nederlandse handelsbedrijf Enrico-Glasbest neemt het Unilever-merk Bertolli over. Dat is vandaag bekend gemaakt. De overname betreft naast de merkrechten onder de Bertolli licentie, ook de Europese activiteiten op het gebied van Pastasauzen, Pesto en Mayonaise.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid