Krijn Jansen nieuwe CCO BeerWulf


Krijn Jansen

Benoeming – Online bierwinkel Beerwulf heeft per 1 oktober Krijn Jansen benoemt tot Chief Commercial Officer (CCO). Hij neemt hiermee de rol over van Marc Scholten, mede oprichter en huidig CCO van Beerwulf.

Beerwulf werd vier jaar geleden onder leiding van onder andere Marc Scholten en Hans Böhm opgericht als start-up, maar ontwikkelde zich daarna snel tot scale-up. De online bierwinkel verkoopt naast speciaalbieren en bierpakketten ook biervaten en de biertaps Sub en BLADE, voor een bierervaring thuis.

Jansen was binnen Heineken onder andere verantwoordelijk voor de product en-marktintroductie van de BLADE biertap. Scholten kondigde begin september zijn vertrek aan om zich binnen Heineken Nederland weer bezig te houden met marketing.

Bron: @FoodClicks

Marc Scholten

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCombinatie TAPP en Heineken geeft horecabedrijf insights

Insights - TAPP en bierbrouwer Heineken gaan samenwerken. Het bedrijf dat data verzamelt voorziet Nederlandse horecaondernemers van inzichten op basis van verkoopdata waarmee zij hun bedrijf beter kunnen laten aansluiten op de markt. Door de samenwerking komt de informatie van de scale-up op grote schaal beschikbaar.

Lees bericht

Sligro gelooft in krachtig herstel ondanks omzetdaling

Groothandel – Ondanks het omzetverlies over de eerste maanden van dit jaar door alle coronamaatregelen, ziet Sligro de komende periode met vertrouwen tegemoet. Zo is de groothandel gestart met de bouw van een nieuw vers-distributiecentrum in Veghel, is de ombouw van de zelfbedieningslocaties naar de 3.0 formule hervat met de verbouwing van Sligro Heerlen en wordt gestart met een bezorgservicelocatie in Gent...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid