Kwalitaria Prinsenland verkozen tot Kwalitaria van het Jaar


Ondernemer Gianmarco Tutone van Kwalitaria Prinsenland ontvang als Kwalitaria van het Jaar een reischeque en een gouden bezorgfiets

Formulenieuws - Kwalitaria Prinsenland uit Rotterdam mag zich een jaar lang Kwalitaria van het Jaar noemen. Na beoordelingen van een vakjury, mystery visits en een stemronde, werd tijdens de jaarlijkse Ondernemersdag van de cafetariaformule de winnende vestiging van 2023 bekend gemaakt. Trotse ondernemer Gianmarco Tutone nam de gouden bezorgfiets en wisseltrofee in ontvangst.

De verkiezing ‘Kwalitaria van het Jaar’ bestaat uit drie verschillende onderdelen. Een derde van de uitslag wordt bepaald door een vakjury die alle 136 vestigingen beoordeelt op 25 verschillende competenties: van de uitstraling van de winkel tot hygiëne, omzet en acties op het gebied van duurzaamheid. Bezoekjes van een mystery guest zijn goed voor nog een derde van de uitslag. Het laatste deel is bepaald door een stemronde met collega Kwalitaria-ondernemers op de jaarlijkse Ondernemersdag in de Prodentfabriek in Amersfoort. De resultaten lagen dicht bij elkaar, maar uiteindelijk werd Kwalitaria Prinsenland gekozen. Ondernemer Tutone van Kwalitaria Prinsenland, die de zaak in 2018 opende, ontving als winnaar een reischeque. Een gouden bezorgfiets van Ebike4Delivery en bijpassende bedrijfskleding laten bovendien de hele buurt weten dat Prinsenland de Kwalitaria van het Jaar 2023 is.

Dubbel feest

Voor Tutone is het overigens dubbel feest. Afgelopen oktober werd hij ook al verkozen tot Franchisenemer van het Jaar 2023 op De Nationale Franchise Beurs. “Wie had dat zes jaar geleden gedacht, toen ik nog op een laddertje stond”, doelt hij op zijn overstap van de techniekwereld naar de cafetariabranche. “Ik ben ontzettend dankbaar voor alle mensen die mij de afgelopen jaren hebben gesteund, met de mensen van franchiseorganisatie FFC die in mij geloven en uiteraard met mijn geweldige team”, aldus Gianmarco Tutone .

Bron: Kwalitaria/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien

Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.

Lees bericht


Spare Rib Express opent 80e bezorgrestaurant in Gouda

Formulenieuws – Fastfoodformule Spare Rib Express heeft in Gouda de deuren geopend van het 80e bezorgrestaurant. Franchisenemers van de locatie zijn de broers Bob en Niels van der Wende die al drie andere restaurants van de formule runnen. Sinds 2020 zijn de broers al bij de franchiseformule aangesloten.

Lees bericht

Kwalitaria’s pop-up store Vegataria sluit de deuren

Formulenieuws - Vegataria, het volledige vegetarische cafetaria van Kwalitaria, sluit per 1 december de deuren. De pop-upstore in Groningen, die sinds afgelopen zomer open was, kende het assortiment van een Kwalitaria maar dan 100% vegetarisch. De ‘vega snack stek’, zoals Vegataria zichzelf presenteerde, werd positief ontvangen, maar kende toch onvoldoende klanten.

Lees bericht
Kwalitaria opent vega pop-up store in Groningen

Formulenieuws – Vegataria dat is de naam van de eerste Kwalitaria, maar dan 100% vegetarisch. Deze eerste vegetarische pop-up store opent naar verwachting in juli in Groningen. Het cafetaria presenteert zichzelf als ‘Jouw nieuwe vega snack stek’.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid