Levensmiddelenbeurs Sial gaat definitief door


De Sial in Parijs wordt altijd druk bezocht door Nederlandse bedrijven en vakprofessionals

Vakbeurs – De levensmiddelenbeurs Sial in Parc des Expositions in Villepinte bij Parijs gaat definitief door. De organisatie heeft dat gisteren besloten. De Sial is samen met de Duitse Anuga in Keulen de grootste internationale levensmiddelenbeurs ter wereld.

Lange tijd leefde de organisatie in onzekerheid of de beurs, die om de twee jaar wordt gehouden en elke editie zo’n 7200 exposanten en 310.000 bezoekers ontvangt, wel door kon gaan. De maatregelen rondom het coronavirus in Frankrijk maakten doorgang van de beurs steeds onzeker. In overleg met de Franse overheid is nu toch besloten dat de beurs verantwoord open kan voor foodprofessionals. Er zullen wel special maatregelen genomen gaan worden voor bezoekers en exposanten.

De beurs vindt plaats op de geplande datum van 18 tot en met 22 oktober. Er is nog even overwogen de beurs uit te stellen naar een iets later moment, maar daarvan is om praktische redenen uiteindelijk afgezien.

De Franse Sial trekt ook veel inkopers en vakbezoekers uit Nederland. Ook zijn veel Nederlandse bedrijven terug te vinden onder de exposanten.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsAnuga biedt internationaal overzicht food en beverage

Vakbeurzen - De aankomende editie van Anuga van 7 t/m 11 oktober 2023 in Keulen geeft niet alleen een overzicht van het wereldwijde aanbod op het gebied van eten en drinken, maar ook op tal van onderdelen zoals diepvries, biologische producten en hot en colddrinks. Als internationale levensmiddelenbeurs biedt het platform een totaaloverzicht op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht

Anuga weet ook in coronatijd te overtuigen en te presteren

Vakbeurzen – Op de eerste twee beursdagen laat de Anuga in Keulen zien dat deze internationale vakbeurs voor de levensmiddelenhandel nog niets heeft ingeboet aan kracht en uitstraling. Na anderhalf jaar coronamaatregelen weet de beurs nog altijd te overtuigen in aanbod, vernieuwing en internationale aantrekkingskracht van foodprofessionals.

Lees bericht

Anuga gaat hybride en komt met Anuga @home

Beurzen - "Transformeren" is het hoofdthema van de Anuga van dit jaar en dat geldt niet alleen voor de wereld van eten en drinken als gevolg van corona, maar ook voor de beurs zelf. Voor het eerste zal 's werelds grootste vakbeurs voor de levensmiddelensector in hybride vorm plaatsvinden. De gebruikelijke beurs met productpresentaties op locatie in Keulen zal worden...

Lees bericht


Franse vakbeurs Sial gaat toch niet door

Beurzen – De organisatie van de levensmiddelenbeurs Sial maakt toch bekend dat de beurs dit jaar niet doorgaat. Na overleg met verschillende exposanten is besloten de internationale vakbeurs door te schuiven naar 2022.

Lees bericht

100-jarige Anuga breekt alle records

Beurzen – De 100 jarige Anuga, die gisteren werd afgesloten, trok een recordaantal bezoekers. Maar liefst 170.000 internationale foodprofessionals uit 201 landen brachten een bezoek aan de jubilerende levensmiddelenbeurs in Keulen. Met 7500 exposanten uit 106 landen realiseerde de beurs ook op het vlak van deelnemers een record. De Keulse levensmiddelenbeurs is het platform voor de foodprofessional zich te oriënteren op de foodmarkt. Of het...

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid