McDonald’s krijgt wereldwijd nieuw verbindend ‘Luna’-interieur


Formulenieuws – McDonald’s krijgt een nieuw interieur, geïnspireerd door de cirkel als symbool van exclusiviteit, eenheid en saamhorigheid. Het door ontwerpbureau UXUS ontwikkelde interieur was aanvankelijk ontworpen voor de Chinese markt, maar wordt nu wereldwijd uitgerold.

Het gaat om het zogenaamde ‘Luna’-interieurconcept. Volgens het ontwerpbureau UXUS voor horeca en detailhandel is het interieurconcept voor de restaurantketen ontworpen om mensen samen te brengen in een gastvrije, speelse en deelbare omgeving. Het interieur moet mensen aanzetten ‘hun eigen ervaring vorm te geven, maar ook groepen mensen met elkaar verbinden’. George Gottl, Chief Creative Officer en medeoprichter van UXUS: “Verbinden is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. We delen voortdurend momenten uit ons leven met vrienden en familie en zoeken op zinvolle manieren verbinding met de wereld om ons heen. Luna belichaamt een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid, zonder in te boeten aan efficiëntie, duurzaamheid of kosteneffectiviteit". 

Sociaal en veilig

Stephen Douglas, Senior Director, Global Development bij McDonald’s over het nieuwe interieur: “Genieten van een maaltijd met vrienden, familie of collega's is misschien wel het meest sociale evenement en het creëren van omgevingen die deze ervaring gemakkelijk, veilig en lonend kunnen maken, is wat we voortdurend nastreven. Luna vinkt die vakjes aan en daarom gaan we het concept over de hele wereld uitrollen. En wanneer de beperkingen voor dineren als gevolg van COVID steeds meer versoepeld worden, kijken we ernaar uit om nog meer gasten te verwelkomen in onze eetgelegenheden om te genieten van de McDonald’s-ervaring."

Bron: @FoodClicks

Het nieuwe McDonald's-interieur geïnspireerd op cirkels Foto's: Sin An Si

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsMcDonald’s maakt gouden sieraden van afval

Formulenieuws – McDonald’s Nederland lanceert met Litter & Glamour voor het derde jaar op rij een grote landelijke campagne om meer bewustzijn te creëren voor het (goed) weggooien van afval. Vanaf 16  augustus is er in elk van de 258 restaurants een gouden actie-afvalbak te vinden. Gasten die hun afval hierin weggooien, maken tot 12 september kans om sieraden te winnen welke geheel...

Lees bericht

Petra Slokkers versterkt directieteam McDonald’s Nederland

Benoeming – Petra Slokkers is benoemd als Director Field Operations & McOpCo bij McDonald’s Nederland. Hiermee wordt ze binnen het directieteam van McDonald’s Nederland verantwoordelijk voor de samenwerking met de 74 franchisenemers en hun restaurantteams. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor de 22 restaurants die McDonald’s Nederland zelf exploiteert. In totaal heeft McDonald’s 258 restaurants in Nederland, waarvan het overgrote merendeel door...

Lees bericht
McDonald’s maakt terrassen in Nederland rookvrij

Formulenieuws – Eind deze zomer zijn alle terrassen van de McDonald’s restaurants in Nederland  rookvrij. De komende maanden wordt de communicatie op alle McDonald’s terrassen aangepast, waaronder het plaatsen van stoeptegels in samenwerking met de Rookvrije Generatie.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid