McDonald’s krijgt wereldwijd nieuw verbindend ‘Luna’-interieur


Formulenieuws – McDonald’s krijgt een nieuw interieur, geïnspireerd door de cirkel als symbool van exclusiviteit, eenheid en saamhorigheid. Het door ontwerpbureau UXUS ontwikkelde interieur was aanvankelijk ontworpen voor de Chinese markt, maar wordt nu wereldwijd uitgerold.

Het gaat om het zogenaamde ‘Luna’-interieurconcept. Volgens het ontwerpbureau UXUS voor horeca en detailhandel is het interieurconcept voor de restaurantketen ontworpen om mensen samen te brengen in een gastvrije, speelse en deelbare omgeving. Het interieur moet mensen aanzetten ‘hun eigen ervaring vorm te geven, maar ook groepen mensen met elkaar verbinden’. George Gottl, Chief Creative Officer en medeoprichter van UXUS: “Verbinden is tegenwoordig belangrijker dan ooit tevoren. We delen voortdurend momenten uit ons leven met vrienden en familie en zoeken op zinvolle manieren verbinding met de wereld om ons heen. Luna belichaamt een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid, zonder in te boeten aan efficiëntie, duurzaamheid of kosteneffectiviteit". 

Sociaal en veilig

Stephen Douglas, Senior Director, Global Development bij McDonald’s over het nieuwe interieur: “Genieten van een maaltijd met vrienden, familie of collega's is misschien wel het meest sociale evenement en het creëren van omgevingen die deze ervaring gemakkelijk, veilig en lonend kunnen maken, is wat we voortdurend nastreven. Luna vinkt die vakjes aan en daarom gaan we het concept over de hele wereld uitrollen. En wanneer de beperkingen voor dineren als gevolg van COVID steeds meer versoepeld worden, kijken we ernaar uit om nog meer gasten te verwelkomen in onze eetgelegenheden om te genieten van de McDonald’s-ervaring."

Bron: @FoodClicks

Het nieuwe McDonald's-interieur geïnspireerd op cirkels Foto's: Sin An Si

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

McDonald’s komt tijdelijk met plantaardige burger McPlant

Formulenieuws – McDonald’s introduceert tijdelijk de plantaardige burger McPlant. Het rundvleesalternatief van de hamburgerketen is gemaakt met Beyond Meat en gericht op flexitariërs die interesse hebben in plantaardige producten. De McPlant is vanaf vandaag tot en met 1 november beschikbaar in vrijwel alle Nederlandse restaurants. 

Lees bericht


McDonald’s komt met vervolg op eerdere zwerfafvalcampagne

Formulenieuws  –McDonald’s gaat het goede gedrag van gasten die zorgvuldig omgaan met afval opnieuw belonen. De hamburgerketen komt met een opvolging van de eerste You Bin It, You Win It editie vorig jaar. Tijdens die campagneperiode zag McDonald’s een toename van vier procent in de hoeveelheid afval dat correct werd weggegooid in de afvalbak.

Lees bericht

McDonald’s stuurt nieuwe medewerkers de lucht in

Actie - Nieuwe medewerkers – Crewmembers geheten – van McDonald’s maken kans op een ballonvaart. De eerste ballon gaat vanmiddag vanaf het Malieveld in Den Haag omhoog. Nieuwe Crewleden, die kans willen maken op een tocht, kunnen zich tot en met 17 september aanmelden voor een baan bij een van de 254 restaurants in Nederland.

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid