Merk Langnese over naar Ambtman Jr. Import en Export


Overname – Ambtman Jr. Import en Export neemt het agentschap van het honingmerk Langnese over van Dr. Oetker Professional. De overgang gaat per 1 januari 2024 in.

Ambtman Jr. Import Export is sinds 1977 actief op de Nederlandse markt en importeert levensmiddelen. De verkoop daarvan richt zich op alle supermarkten en food groothandels in Nederland. Naast merken als Bofin, Benco, Patria en Gustini worden ook eigen merken gevoerd. Sinds enige jaren hebben zij ook het agentschap van Langnese honing voor de retailkanalen. Met deze overdracht zal Ambtman een groot deel van het Langnese portfolio beheren.

Dr. Oetker Professional

De overdracht van agentschap past binnen de groeistrategie van Dr. Oetker Professional, dat zich hiermee volledig kan richten op haar strategische categorie pizza, bakken en dessert. De merkeigenaar blijft onveranderd, te weten Fürsten Reform. De sinds 2006 bestaande samenwerking tussen Ambtman Jr. en Fürsten Reform zal hiermee uitgebreid worden.

Bron: Dr. Oetker/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsZelfstandig Magioni Pizza vindt partner in Danerolles

Samenwerking - Het Amsterdamse Magioni, bekend van haar pizzabodems vol groente, zal vanaf 1 november 2022 weer op eigen benen staan. Dat gaat Magioni doen in nauwe samenwerking met Danerolles. Twee bedrijven met een vergelijkbaar businessmodel, kennis van de koelverse markt, complementair productportfolio en gevestigd rond Amsterdam, zo laat Magioni weten.

Lees bericht


Dr. Oetker zet VAR-teken bij EK-voetbal in als actiemiddel

Actie – Dr. Oetker zet scheidsrechtersicoon Roelof Luinge in bij een actie rondom het VAR-teken tijdens de EK-voetbalwedstrijden.  Elke keer als een ingreep van de Video Assistant Referee wordt gevraagd, kunnen kijkers een oven claimen op Claimdeoven.nu en andere pizza-prijzen winnen.

Lees bericht


Dr. Oetker wil nieuwe desserttrend starten met Pudu Pudu

Introductie – Voedingsproducent Dr. Oetker en internationaal ontwerpbureau UXUS hebben in Los Angeles (VS) een nieuw shopconcept ontwikkeld dat het dessertmerk Pudu Pudu een eigentijdse uitstraling moet geven.  Het Duitse levensmiddelenbedrijf wil met de suikerzoete winkel een nieuwe desserttrend lanceren.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid