Mike Boks nieuwe General Manager van STACH


Stach Schaberg (l) en Mike Boks bij de ingang van STACH aan de JP Heijestraat in Amsterdam

Benoeming – Mike Boks treedt per 1 januari 2023 aan als nieuwe General Manager van STACH. Hij neemt de taak over van Stach Schaberg, oprichter van STACH. Schaberg blijft als adviseur betrokken bij Vermaat. Vermaat voegde in 2019 STACH toe aan haar portfolio.

Na de overname van Vermaat groeide de keten. Boks moet de groei verder bevorderen. Boks: “STACH is een prachtig merk met enorm veel potentie. Ik wil het laten groeien binnen én buiten Vermaat. Deze positie als General Manager van STACH is voor mij een uitgelezen kans om samen met een jonge en energieke organisatie te kunnen ondernemen en van STACH een nóg sterkere love brand te maken dan het al is”.

In 2011 opende Schaberg zijn eigen New Yorkse deli op de hoek van de Van Woustraat en de Pieter Aertszstraat in de Pijp in Amsterdam. Al snel breidde hij uit in Amsterdam maar ook naar andere steden. Acht jaar en 19 vestigingen later nam food-serviceondernemer Vermaat de formule over om die groei nóg meer te bevorderen. Nog steeds onder leiding van Schaberg, maar aangevuld met de expertise van het gevestigde horecabedrijf.

Groei

In drie jaar tijd kwamen er 15 STACH-winkels bij: niet alleen op de hoek van een straat in de randstad maar ook in Groningen, in verschillende bedrijfspanden en in Lounge 4 van Schiphol. Met de komst van Boks zet Vermaat die groei door. Boks werkte in marketing en sales bij Heineken en is nu nog Head of F&B bij Schiphol.

Frisse blik

Schaberg blijft als adviseur betrokken bij de formule en Vermaat. Zonder zijn unieke visie en ondernemerschap was STACH nooit geworden wat het nu is, zegt Vermaat. Nu is de tijd aangebroken om STACH verder te laten groeien met een opvolger die de wereld met een frisse blik bekijkt.

Bron: Vermaat/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsPieter Pot nu ook verkrijgbaar bij STACH

Voedselverspilling - Vanaf maandag - de eerste dag van de Verspillingsvrije Week - zijn de producten van online supermarkt Pieter Pot ook offline te vinden. In de STACH-vestigingen in Amsterdam en in Haarlem kun je nu terecht voor onder meer pindakaas en popcorn van Pieter Pot.

Lees bericht

Horecasector richt platform op in strijd tegen personeelscrisis

Horecaplatform – Partners uit verschillende hoeken van de horeca sector richten gezamenlijk het platform mijnhorecabaan.nl op. Onder andere HMSHost International, Heineken, Coca Cola, Vrumona, McDonald’s, Restaurant Company Europe, Bidfood en Bram Ladage slaan de handen ineen om de nationale personeelscrisis aan te pakken.

Lees bericht

BenBits opent nieuwe kauwgomfabriek in Nederland

Zoetwaren – Het kauwgommerk BenBits heeft woensdag haar nieuwe kauwgomfabriek in Heerhugowaard geopend. Het kauwgommerk dat in de jaren zeventig een van de eerste suikervrije kauwgoms was, keert nu in Nederland vanuit Italië terug als een natuurlijke, plasticvrije kauwgom.

Lees bericht


“Met of zonder? Wordt straks de vraag aan de bar”

Horeca – Als het aan managing director Hans Böhm van Heineken ligt wordt het straks heel gewoon om bij het bestellen van een biertje de vraag te krijgen ‘met of zonder?’. De vraag naar alcoholhoudend of alcoholvrij moet volgens de topman net zo normaal worden als het bestellen van een frietje met of zonder.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid