Namen van New Chefs on the Block zijn bekend
_1080_720_90.jpg)
Verkiezing - Dani Hoefnagels, Demian Parasmo en Josephien Blom zijn maandagavond uitgeroepen tot New Chefs on the Block. Food Reporter heeft in samenwerking met Gault&Millau de namen van de chefs bekendgemaakt.
Food Reporter, een mediaplatform voor horecaprofessionals en jonge talentvolle chefs powered by Bidfood, en Gault&Millau kiest voor deze drie chefs vanwege hun toekomstgerichte en duurzame visie. In het Filmtheater Slachtstraat in Utrecht werden de drie gehuldigd onder leiding van twee sterrenchef Bas van Kranen (Restaurant Flore). De verkiezing vindt twee keer per jaar plaats en met hun focus op duurzaamheid en innovatie krijgen deze chefs een welverdiend podium om hun visie en culinaire expertise te delen.
De winnaars
Dani Hoefnagels is 25 jaar en heeft al veel ervaring opgedaan bij verschillende topzaken in binnen- en buitenland. Begin dit jaar opende hij met zijn vriendin Romée fine dining-restaurant met bistro Demain in Cadzand-Bad, op de voormalige plek van Pure C. Hij vindt het belangrijk om zo puur mogelijk te koken met de allerbeste producten. Demian Parasmo van Restaurant Konijnenvoer denkt graag out-of-the box en dat doet hij ook bij het restaurant dat hij samen met zijn partner Imane Dafer heeft opgericht in Arnhem. De gehele menukaart is plantaardig en er wordt met lokale en seizoensgebonden producten gewerkt. Josephien Blom werkt als chef bij Héron Petit Restaurant in Utrecht. Het restaurant richt zich op puur en eerlijk eten direct van de bron. Zo hebben zij nauw contact met hun lokale leveranciers: de boer, de tuinder, de wijnleverancier, de veehouder, de kaasmaker en de visser.
Bron: Food Reporter/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Bidfood beëindigt lidmaatschap Maxxam per 1 januari 2026
Groothandel - Bidfood Nederland heeft aangekondigd het lidmaatschap van inkooporganisatie Maxxam per 1 juli 2025 formeel op te zeggen. De samenwerking eindigt definitief op 1 januari 2026. Volgens Bidfood sluit de koers van Maxxam niet langer aan bij de eigen strategie en ambities.
Lees berichtMVO Nederland lanceert opnieuw Broodje Natuurlijk
Introductie – Bedrijvennetwerk MVO Nederland lanceert het derde en vierde Broodje Natuurlijk, volledig gemaakt met lokale en duurzame ingrediënten. De broodjes worden geïntroduceerd Amsterdam en Rotterdam. Met de Boordjes Natuurlijk wil MVO Nederlandbijdragen aan natuur en biodiversiteit.
Lees berichtEerste HOMiES Inspiratiedag zet klassieke horeca centraal
Event – Afgelopen donderdag vond de allereerste vernieuwde Foodservice HOMiES Inspiratiedag plaats in het Inspirium in Breda. De middag stond in het teken van de officiële terugkeer van Foodservice HOMiES en het thema: De Toekomst van de Klassieke Horeca. Niet met passieve luisteraars, maar met actieve deelnemers die samen het gesprek aangingen over waar we als sector naartoe willen.
Lees bericht20 grootste foodservicebedrijven achter PS Impact Score
Duurzaamheidsdata - Meer dan 20 van de grootste foodservicebedrijven hebben zich inmiddels gecommitteerd aan de PS Impact Score. Van groothandels tot cateraars en afnemers. Dat meldt PS in Foodservice, de initiatiefnemer achter de PS Impactscore.
Lees berichtHorecaEvenTT blijft vaste waarde in het noorden
Vakbeurzen – De vakbeurs HorecaEvenTT in de WTC Expo in Leeuwarden werd goed bezocht. Traditioneel bezoeken altijd veel horecaondernemers van de Waddeneilanden de vakbeurs en ook die waren deze keer weer aanwezig. De beurs valt verder altijd op door de warme aankleding van de expositieruimte en de verzorgde stands.
Lees berichtDrie nieuwe jonge chefs benoemd tot New Chefs on the Block
Event – Tijdens de tiende jubileumeditie van New Chefs on the Block werden drie jonge culinaire talenten in het zonnetje gezet. De New Chefs zijn Gijs Kemmeren (restaurant Vannu), Peter Bogema (restaurant Sober) en Luca Carli (restaurant Reverie). Zij werden gekozen vanwege hun innovatieve aanpak, focus op duurzaamheid, innovatie en sterke culinaire visie.
Lees bericht