Nieuwe app en website voor horecabezorgdienst Mr. Butler


Bezorgdienst - Horecabezorgdienst Mr. Butler maakt het gasten van restaurants nog makkelijker om hun bestellingen te doen. De bestelservice voor consumenten, die door horecaondernemers zelf is opgezet, heeft een nieuwe app en website gekregen.

Mr. Butler verdient niet aan restaurants; ze verdienen samen met restaurants. De tarieven zijn laag en winsten worden afgetopt en lokaal terug geïnvesteerd. Hierdoor maakt Mr. Butler de bezorging voor de horeca haalbaar en dat is een groot goed in een door corona geteisterde bedrijfstak, zo laat het bedrijf weten. Mr. Butler is als servicedienst daarom ook door groothandel Sligro geadopteerd in het solutions-programma en via de groothandel voor de klanten van Sligro beschikbaar in de gemeenten waar de bezorgdienst actief is. Dit betreft de vier steden Den Bosch, Venlo, Nijmegen en Helmond. Mr. Butler groeit snel en om die groei te ondersteunen werd onlangs een nieuwe app en website gelanceerd. 

Passend

De oprichters van Mr. Butler komen uit de horeca en kennen de branche. Ze zijn ervan overtuigd dat maaltijdbezorging anders kan én moet. Samen met partner Sligro ontzorgen, ondersteunen en adviseren ze restaurants over maaltijdbezorging. De horecabezorgdienst verschilt niet alleen in de manier waarop wordt samengewerkt met de horecaondernemers, de bezorging gebeurt ook op een wijze die past bij de gastvrijheid en de manier waarop de restaurants die willen uitstralen, zodat uit eten thuis voelt als uit eten gaan. Bovendien staan de bezorgers op de loonlijst en worden er gerechten geserveerd die aansluiten bij de kwaliteit die je van een restaurant mag verwachten.

Voordelen

Sinds corona heeft bezorging een enorme vlucht genomen, maar veel bestellingen zitten in de hoek van de snacks. Mr. Butler wil laten zien dat het ook met restauratief eten goed kan, tegen een billijke prijs voor de ondernemer en op een passende wijze geserveerd. Max Adriaanse van The Food Station Helmond: “Mr Butler geeft ons de mogelijkheid om onze gerechten bij buurtbewoners thuis te laten bezorgen. Als wij dit zelf zouden moeten doen, hadden we bezorgfietsen nodig of extra personeel, of waren we veel geld kwijt aan te hoge commissies. Mr. Butler neemt dit allemaal uit handen.” En Kristel Schulte van Poké Perfect Den Bosch: “We dragen minder commissie af dan bij andere services. Dat is een groot voordeel. Daarnaast heeft Mr. Butler nog meer voordelen. Via de orders spaar je als ondernemer voor kortingsbonnen van Sligro. Voor ons is dat ideaal, want wij doen regelmatig inkopen bij Sligro.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht


JRE-Nederland doet mee aan Week Zonder Vlees & Zuivel

Actieweek – JRE-Jeunes Restaurateurs doet mee aan de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel. De restaurants willen de gasten een week traceren op eten en te drinken, zonder vlees en zuivel. De restaurateurs zijn van mening dat “deze kleine moeite een onvoorstelbaar positieve impact kan hebben op mens, dier en milieu”.

Lees bericht

Groothandel Sligro ontvangt keurmerk PSO ‘Trede 2’

Groothandel – Groothandel Sligro in Veghel heeft Trede 2 verdiend van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). PSO is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO en een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties is ingericht op sociaal ondernemen. Uit de erkenning blijkt dat Sligro meer dan gemiddeld gericht is op sociaal ondernemen en op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op...

Lees bericht




Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid