‘Nieuwe horecavakbeurs Hardenberg enthousiast ontvangen’


Afbeelding van de Recreatiebeurs in Hardenberg, eerder dit jaar

Vakbeurzen – De plannen om volgend jaar een nieuwe horecabeurs te starten in Hardenberg zijn positief ontvangen. Beursorganisator Easyfairs en initiatiefnemer van de beurs had al vooronderzoek gedaan naar de nieuwe beurs die eind januari 2024 moet plaatsvinden, maar meldt nu dat er al tientallen inschrijvingen zijn.

Easyfairs bracht het nieuws dat Hardenberg een nieuwe horecabeurs zou krijgen in januari dit jaar naar buiten. Het bedrijf gaat de beurs organiseren  op 29, 30 en 31 januari 2024 in de Evenementenhal in Hardenberg. In verleden werd op die locatie ook een horecabeurs gehouden, maar die had veel concurrentie van het HorecaEvenTT in Assen. Nu de organisatie deze horecabeurs heeft verplaatst naar Leeuwarden, is er in het oosten van het land ruimte gekomen voor een nieuwe beurs voor die regio. Easyfairs zegt veel positieve reacties te krijgen op de beurs in Hardenberg van zowel leveranciers, als horecaondernemers die de beurs willen bezoeken.

Volgens Easyfairs zijn horecaondernemers momenteel drukker dan ooit tevoren. Ook omdat zij door personeelsgebrek veel vaker in hun eigen zaak moeten meewerken. Een vakbeurs ‘in de achtertuin’ is dan makkelijk. Easyfairs: “De omgeving telt veel horecazaken die met dezelfde uitdagingen kampen: onder andere moeite met het vinden van goed personeel en stijgende inkoopprijzen. De zaak moet blijven draaien, dat gaat voor op het bezoeken van vakbeurzen verder weg”. Ook leveranciers schijnen volgens de beursorganisator, ondernemers uit het oosten minder vaak te zien op andere beurzen.

Hogere horecasegment

De vakbeurs richt zich volop op beleving en is toegankelijk voor alle horecaprofessionals. De focus ligt op het midden- en hoge segment van de horeca. Centraal staat beleving; een bezoek aan de beurs moet inspireren en informeren door nieuwe smaken te ervaren, maar ook bijvoorbeeld nieuwe technologieën ter plekke uit te proberen.

Bron: Easyfairs/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Spaanse vakbeurs Alimentaria&Hostelco verwacht 15% groei

Vakbeurzen - Alimentaria&Hostelco, vakbeurs voor de sectoren voeding, dranken, foodservice en horeca-apparatuur, keert van 18 tot en met 21 maart 2024 terug naar de Gran Vía van Fira de Barcelona. De beurs toont een lijst van 900 internationale exposanten uit meer dan 60 landen.

Lees bericht


Jubileumeditie van Gastvrij Rotterdam breekt alle records

Vakbeurzen - Gastvrij Rotterdam vierde de afgelopen drie dagen haar 10e editie. De beurs in vijf de hallen van Rotterdam Ahoy was met 500 deelnemende bedrijven volledig uitverkocht, waarmee deze editie de grootste tot nu toe is. Ook werd met 18.559 bezoekers een recordaantal gerealiseerd.

Lees bericht

Melaard over Gastvrij: “Horecabeurs moet horeca uitstralen”

Vakbeurzen - Het wordt een jubileumeditie Gastvrij Rotterdam. De horecabeurs die maandag tot en met woensdag wordt gehouden in Rotterdam Ahoy is de tiende. En wat alle edities gemeen hebben met elkaar is de gerichte horeca-invulling. Managing Director en beursorganisator Robert Melaard is daar ook heel strikt in. “Soms is het verleidelijk om vierkante meters te verhuren aan partijen die...

Lees bericht

Sterrenchefs dragen bij aan Horeca Vakbeurs Hardenberg

Vakbeurzen - Verschillende sterrenchefs dragen bij aan Chef’s Place op de eerste editie van Horeca Vakbeurs, die plaatsvindt op 29, 30 en 31 januari 2024 in Evenementenhal Hardenberg. De nieuwe vakbeurs voor de horeca laat daarmee zien voor een vakbeurs van kwaliteit te gaan, met extra aandacht voor het hoge segment.

Lees bericht


Deelname Horeca Vakbeurs Hardenberg nu op 50 bedrijven

Vakbeurzen - De Horeca Vakbeurs in Hardenberg krijgt steeds meer vorm laat organisatie EasyFairs weten. Inmiddels hebben ruim 50 bedrijven uit uiteenlopende segmenten zoals food, dranken en keukenapparatuur toegezegd deel te nemen aan de nieuwe beurs in het oosten van het land.

Lees bericht

Bakkersvak en IJs-Vak introduceren De Dag van het Ambacht

Vakbeurzen - Beursorganisator Easyfairs kondigt De Dag van het Ambacht aan. Een evenement gericht op allergenenvrij en vegan waar geproefd kan worden, demonstraties, workshops en wedstrijden (Beste BonBon van Nederland, Dutch Pastry Award en de IJs-Vakwedstrijden met de Gouden IJsspatel, Gouden IJscreatie en De IJssalon van het Jaar) gevolgd kunnen worden.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid