Kinderdrankje ‘Twist and Drink’ vormt nieuwe verkoop en distributie


Wijziging – Het kinderdrankje ‘Twist and Drink’ krijgt een nieuwe distributeur in Nederland. Het Belgische bedrijf Neobulles SA, een internationale product en distributeur van dranken, gaat vanaf 1 januari  2021 de verkoop en distributie van het Oostenrijkse merk verzorgen. Neobulles distribueert Twist and Drink al enkele jaren in België en Luxemburg.

Neobulles, onderdeel van de ‘Groupe Stassen’ brengt in Nederland ook andere beverages producten, in verschillende categorieën, zoals Bière des Amies, Lano en Galler op de markt via bestaande Nederlandse distributeurs. Het bedrijf heeft het voornemen het portfolio aan producten uit te willen breiden en start daarom in Nederland met een eigen Nederlands salesteam.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

fritz-kola komt met nieuw design fles

Frisdranken - Het Duitse indie-kola merk fritz-kola introduceert een gemoderniseerd ontwerp voor de glazen flessen. Als onderdeel van het nieuwe ontwerp hebben merk illustrator Chris Mitchell en het Engelse ontwerpbureau Robot Food een vernieuwd fritz-kola merk logo ontworpen en een nieuw etiket met informatie over het bedrijf en de ingrediënten.

Lees bericht




Coca-Cola introduceert smaakvariant in co-creatie met AI

Introductie – Coca-Cola lanceert woensdag wereldwijd Coca-Cola 3000, een limited-edition smaakvariant van Coca-Cola Zero Sugar binnen het Coke Creations platform. Coca-Cola 3000 Zero Sugar is de eerste smaak, die mede door menselijke als kunstmatige intelligentie (AI) is gecreëerd.

Lees bericht


Hero komt met Cassis No Bubbles

Introductie - Hero, producent van cassis, komt met een koolzuurvrije variant van de populaire frisdrank met zwarte bessen. Volgens de in Breda gevestigde fabrikant van onder andere B’tween, Hero Jam en natuurlijk Cassis vond het hoog tijd worden om de populariteit van Cassis door te trekken naar het segment fruitdranken.

Lees bericht

Vrumona neemt ‘Butcha Kombucha’ over

Overname - Vrumona is eigenaar geworden van het Kombucha-merk Butcha, nadat het al jaren exclusief distributeur was onder haar innovatie-label ‘Sir Joe’. Het frisdrankenbedrijf neemt het merk over van de grondleggers Siewerd Nicolai, Jiri Brandt & Samuel Levie. Vrumona wil met het merk groeien en introduceert het op korte termijn ook bij supermarkten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid