Ook de Hoogvliet-boodschappen via Thuisbezorgd


Thuisbezorgd.nl gaat voortaal ook de boodschappen van supermarkt Hoogvliet aan huis bezorgen

Thuisbezorging – Naast foodpartijen als AH, Spar, La Place en Marqt gaat Thuisbezorgd nu ook de boodschappen van supermarkt Hoogvliet thuisbezorgen. De eerste twee Hoogvliet filialen werken vanaf maandag samen met de bezorgdienst.

De Hoogvliet  klanten in Rotterdam en Leiden kunnen voortaan hun boodschappen via Thuisbezorgd.nl. De bezorging vindt plaats in een range van enkele kilometers van de winkels door bezorgers op e-bikes. De bezorgers zijn in dienst dus worden per uur betaald, bouwen vakantieuren en -geld op, rijden verzekerd rond en worden voorzien van materialen zoals de herkenbare oranje kleding en bezorgtas, zo laat Thuisbezorgd weten. Frenky Luijten, E-commerce & CX manager bij Hoogvliet: “Klanten van Hoogvliet kunnen al online boodschappen bestellen en ophalen in de winkel of laten thuisbezorgen in het hele marktgebied. Nu kunnen we op deze manier de klant ook helpen bij de vergeten en kleinere boodschappen die men op de dag zelf nodig heeft. Mocht de klant even geen tijd hebben om zelf naar de winkel te komen, dan komt de bezorger van Thuisbezorgd.nl gewoon naar de klant.”

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

VriesVers Platform benoemt twee nieuwe bestuursleden

Benoeming – Het VriesVers Platform heeft twee nieuwe bestuursleden benoemd. Tot het huidige VVP-bestuur treden toe Jorg Brouwer (Iglo Nederland) en Wouter Smits (Albert Heijn). VriesVers Platform ziet zich als platform in om het imago rond vriesverse producten te verbeteren.

Lees berichtAlbert Heijn plaatst eerste Dopper Water Tap

Supermarkt - Albert Heijn en Dopper hebben woensdag op World Water Day de eerste Dopper Water Tap in gebruik genomen in een AH-winkel. Klanten kunnen daar water tappen in een hervulbare fles. De bedoeling is dat de watertappunten met kraanwater op meerdere AH-locaties worden geplaatst.

Lees bericht

La Place introduceert nieuw foodconcept bij HEMA

Formulenieuws - La Place introduceert een nieuw foodconcept in twee vernieuwde HEMA winkels in Hilversum en Alkmaar. In dit nieuwe concept lopen de gasten niet langs een buffet, maar kunnen zij direct bestellen bij een food- of barista bar, waar de bestelling ter plekke vers wordt bereid. De nieuwe vestigingen worden op donderdag 23 maart in Hilversum en op 6 april in...

Lees bericht


Thuisbezorgd bekroont beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Nederlandse bestellers bij Thuisbezorgd hebben restaurant ‘Burgers & Frites’ uit Rotterdam verkozen tot beste bezorgrestaurant van Nederland. Dat werd gisteravond tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Thuisbezorgd.nl Awards in Zeist bekend gemaakt.

Lees bericht
© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid