Ook Nijmegen krijgt de gratis AH Compact-service


Formulenieuws  -Inwoners van Nijmegen, Oosterhout en Lent hebben vanaf vandaag de mogelijkheid om boodschappen te bestellen via AH Compact. Nijmegen en omgeving is daarmee de tweede locatie waar de supermarktketen deze gratis bezorgservice start. Eind september werd AH Compact voor het eerst gelanceerd in Haarlem.

De bezorgservice richt zich op kleine huishoudens - eenpersoonshuishoudens en huishoudens zonder kinderen. Klanten hebben keuze uit 5.000 dagelijkse boodschappen, het minimumbestelbedrag is 35 euro en bezorging is gratis.

Boodschappen thuis laten bezorgen is niet nieuw. Sinds 2001 kunnen klanten bestellen via ah.nl en vanaf 2009 ook via de AH-app. Bij deze dienst kan de consument alleen bestellen uit 21.000 producten. De supermarktketen zag dat vooral gezinnen met kinderen, bedrijven en instellingen hiervan gebruik maakten. De compacte-variant is in dat opzicht eenvoudiger en beperkter qua keuze en vooral gericht op de groeiende behoefte bij kleine huishoudens. De prijzen van alle artikelen bij AH Compact zijn gelijk gehouden aan die van in de winkels, inclusief de bonus-aanbiedingen.

Track & trace

De boodschappen worden bezorgd vanuit het Home Shop Center in Oosterhout. Gekozen is voor acht bezorgmomenten per week, in korte blokken van één tot twee uur. In de AH Compact-app kunnen klanten via track & trace de bestelling volgen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Albert Heijn lanceert ‘culinaire lijn’ Culii

Supermarkten - Voor wie deze kerstperiode bijzonder wil eten maar niet zo lang in de keuken wil staan, introduceert Albert Heijn in december iets nieuws: Culii. Dat schrijft de Zaanse supermarkt keten in haar persbericht over de naderende kerstperiode.

Lees bericht


Aantal bezoeken buitenshuis nog boven niveaus eerste lockdown

Analyse – De Horeca – inclusief de segmenten  fastservice, vervoer en catering - liggen tezamen -38% lager in P11 (week 41 tot en met  week 44),  in vergelijking met de zelfde periode in voorgaande jaren. Cumulatief gezien tot en met periode P11 is dit -33%. In p4 en P5 lag dit gemiddeld op -56%.

Lees bericht

AH start gratis bezorgservice AH Compact

Formulenieuws – Nog steeds geen winstgevende service, maar Albert Heijn zet volop in op de groei van online boodschappen doen met haar bezorgservice. Het bedrijf ziet de toegenomen belangstelling bij de consument en wil een grotere rol spelen in het bezorgen. Niet alleen heeft de supermarktketen de bezorgcapaciteit in krap twaalf maanden verdubbeld, ook lanceert Albert Heijn vandaag een nieuwe, gratis...

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid