Ook restaurant Hoftrammm terug op de rials


Horeca – Drie maanden heeft tramrestaurant Hoftrammm in de ‘remise’ gestaan, maar gisteren mocht het restaurant dan toch weer terug op de rails. Vijf dagen per week rijdt het opzienbarende restaurant weer door Den Haag. Met iets minder gasten dan normaal, maar wel zonder mondkapjes.

Hoftrammm valt onder de horeca en niet onder het openbaar ververvoer. De passagiers hoeven dus geen mondpakjes op. In de tram zijn (kleine) aanpassingen aangebracht, zo wordt er gereden met een gemiddelde bezetting van 18 personen (ongeveer 1/3 bezetting), zijn er speciale schotten geplaatst en zijn er extrá hygiënische maatregelen genomen. Eigenaar Bobby van Galen is verheugd dat hij weer mag rijden met zijn restaurant. Ook voor hem was het de afgelopen weken alle zeilen bijzetten.

Op 11 mei 2014 reed de Hoftrammm de allereerste rit door Den Haag. Sindsdien volgde ruim 1500 uitverkochte ritten. Het rijdend restaurant, met Pierre Wind als Executive chef, reed vanaf de eerste dag met een volle bezetting. Maar net als alle andere horeca, moest hij ook de deuren sluiten op 15 maart. Ook Pierre Wind keek uit naar de eerste rit met een nieuw menu en nieuwe culinaire uitdagingen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Fastned opent eerste Belgische shop bij snellaadstation

Buitenland - Fastned, het Europese snellaadbedrijf, heeft vandaag zijn allereerste shop en restaurant geopend. De opening van de shop is een volgende stap in Fastneds ontwikkeling, die het elektrische laden nog aangenamer moet maken. De shop ligt aan de E19 tussen Antwerpen en Breda ter hoogte van Brecht.

Lees bericht



Marco van Bergen sluit zijn Udens toprestaurant OONIVOO

Horeca - Het Udense toprestaurant OONIVOO WineSpired sluit per 30 december 2023 definitief de deuren. Dat heeft eigenaar Marco van Bergen laten weten. Inflatie en de energiecrisis, die volgen op het verlies van de Michelinster en drie horecalockdowns zijn de reden. Hij is nog op zoek naar een partij die de lopende huurovereenkomst en de inrichting van het restaurant wil overnemen.

Lees bericht



RIJKS na ingrijpende verbouwing weer open

Horeca - Na een ingrijpende renovatie opent RIJKS, het restaurant van het Rijksmuseum, opnieuw haar deuren aan het Museumplein. “Na bijna 10 jaar werd het tijd voor de next step. In het nieuwe RIJKS hebben we meegenomen wat we hebben geleerd in de afgelopen jaren. We zijn de verbeterde versie van onszelf geworden,” aldus Executive Chef Joris Bijdendijk namens zijn team.

Lees bericht

Joris Peters zoekt opvolger Aan de Zweth in Schipluiden

Restaurant - Chef-eigenaar Joris Peters zoekt een opvolger voor de exploitatie van zijn restaurant Aan de Zweth in Schipluiden. Het tussen Rotterdam en Delft gelegen restaurant wordt ter overname aangeboden omdat de ondernemer elders een nieuwe uitdaging wil aangaan in een kleiner restaurant.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid