Otto Uijttewaal neemt Focusplaza over


Sfeerbeeld van de Intervisie bijeenkomst die Focusplaza onlangs organiseerden in Zwolle

Overname - Focusplaza gaat door op de ingeslagen weg. Het bedrijf is per 15 augustus overgenomen door Otto Uijttewaal. Hiermee blijft het gedachtegoed van de onlangs overleden grondlegger Gerrit Grievink gewaarborgd. Eerder dit jaar nam Focusplaza de foodserviceactiviteiten van Marketing4Results over.

Otto Uijttewaal is al ruim 20 jaar actief als kennispartner binnen zowel (food)retail als aan fabrikantenzijde en daarnaast al jarenlang actief verbonden aan Focusplaza. Hierdoor is hij voor velen een bekend gezicht. John Uffing, per maart jl. aangesteld als algemeen directeur, blijft verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en strategische koers. John Uffing, algemeen directeur Focusplaza: "Het was de nadrukkelijke wens van Gerrit en zijn familie dat zijn nalatenschap voortleeft en we Focusplaza als bedrijf continueren.” Uijttewaal: "Ik voel me bevoorrecht dat mij door de familie de mogelijkheid is geboden om de nieuwe eigenaar van Focusplaza te worden. Door mijn jarenlange samenwerking met Gerrit ben ik goed bekend met zijn visie op het bedrijf. Ik zal deze samen met John en zijn team met overtuiging en passie voortzetten en uitbreiden”.

Focusplaza

Focusplaza is al ruim 20 jaar de kennis- en netwerkorganisatie binnen food, doe-het-zelf en foodservice en gelooft erin dat inspiratie en kennis delen mensen in beweging zet. Dit gedachtegoed staat centraal bij de negen focusgroepen van Focusplaza die voor diverse functieniveaus worden georganiseerd; directie/management, (startende) category en salesmanagers en ondernemers. Inmiddels kent het bedrijf maar liefst ruim 300 leden die elkaar een aantal keer per jaar ontmoeten in één van de negen focusgroepen op strategisch en operationeel niveau, zowel in binnen- als buitenland.

Bron: Focusplaza/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

John Uffing hoofd winkelbedrijf Boon Food Group

Benoeming - John Uffing wordt per 11 maart verantwoordelijk voor het winkelbedrijf van Boon Food Group. Hij gaat leiding geven aan de acquisitie-, bouw- en vastgoedactiviteiten en zal de volledige winkeloperatie gaan aansturen. Uffing is op dit moment nog werkzaam als algemeen directeur bij Focusplaza.  Daarvoor heeft hij 23 jaar bij Coop Supermarkten/Plus Retail gewerkt.

Lees bericht

{if '1' == '1'}

Mirjam Karmiggelt (GS1) wil foodservicesector aan tafel hebben

Achtergrond - Twee op drie Nederlandse MKB-bedrijven zijn onbekend met richtlijn om vanaf 2024 te rapporteren over duurzaamheid, meldde ABNAMRO onlangs. Het gaat bij deze rapportage over de invoering van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), die met ingang van 1 januari 2024 voor zowel grote als beursgenoteerde middelgrote bedrijven verplicht is. Ook voor foodservicebedrijven. De overheid wil met de rapportage het zogenaamde â€...

Lees bericht


Schouten introduceert plantaardige groentesnacks Groentebite

Introductie – Om kinderen meer groente te laten eten, introduceert het Brabantse familiebedrijf Schouten Europe de Groentebites. Het gaat om groentesnacks in de vorm van hartjes, rondjes en sterretjes. De producten zijn zowel bestemd voor de retail, out-of-home als de food industrie kanaal.

Lees berichtAnuga biedt internationaal overzicht food en beverage

Vakbeurzen - De aankomende editie van Anuga van 7 t/m 11 oktober 2023 in Keulen geeft niet alleen een overzicht van het wereldwijde aanbod op het gebied van eten en drinken, maar ook op tal van onderdelen zoals diepvries, biologische producten en hot en colddrinks. Als internationale levensmiddelenbeurs biedt het platform een totaaloverzicht op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid