Piet Hendrikx op 57 jarige leeftijd overleden
Persoonlijk - Op dinsdag 17 december jl is Piet Hendrikx (57) overleden. Hij was als docent en coach verbonden aan de Hotel Management School Maastricht en al geruime tijd ernstig ziek. Piet Hendrikx heeft binnen de Hotel Management School Maastricht baanbrekend werk verricht. Mede door het opzetten van een eigen minor-opleiding voor de foodservicesector. Als docent was hij zeer geliefd bij zijn studenten. Ook na hun opleiding werd altijd met veel respect over hem gesproken. Vooral omdat hij voor deze jonge mensen niet alleen inspirerend was, maar ook altijd de bereidheid had zijn kennis en ervaring met hen te delen. Piet had ook een enorme betrokkenheid bij het wel en wee binnen de foodservicesector. Hij was betrokken bij tal van initiatieven binnen de foodservicesector. Zo was hij co-founder van het Gen•F-netwerk, ambassadeur van het Foodservice Netwerk en actief in de adviesraad van FoodserviceXS. Altijd had hij oog voor de rol van het onderwijs en de verdere professionalisering van de foodservicesector. Maar bovenal was Piet een fijn mens. Iemand die altijd klaar stond voor zijn studenten en de mensen die hem dierbaar waren. De naam Piet Hendrikx zal daarom altijd verbonden blijven aan de 'Hotelschool Maastricht' en de foodservicesector. Daarvoor is zijn rol te groot geweest. Piet we gaan je ontzettend missen! De begrafenis heeft in besloten kring plaats. Berichten van medeleven kunnen worden gegeven via: marianne.peters@zuyd.nl. Persoonlijk - Op dinsdag 17 december jl is Piet Hendrikx (57) overleden. Hij was als docent en coach verbonden aan de Hotel Management School Maastricht en al geruime tijd ernstig ziek. Piet Hendrikx heeft binnen de Hotel Management School Maastricht baanbrekend werk verricht. Mede door het opzetten van een eigen minor-opleiding voor de foodservicesector. Als docent was hij zeer geliefd bij zijn studenten. Ook na hun opleiding werd altijd met veel respect over hem gesproken. Vooral omdat hij voor deze jonge mensen niet alleen inspirerend was, maar ook altijd de bereidheid had zijn kennis en ervaring met hen te delen. Piet had ook een enorme betrokkenheid bij het wel en wee binnen de foodservicesector. Hij was betrokken bij tal van initiatieven binnen de foodservicesector. Zo was hij co-founder van het Gen•F-netwerk, ambassadeur van het Foodservice Netwerk en actief in de adviesraad van FoodserviceXS. Altijd had hij oog voor de rol van het onderwijs en de verdere professionalisering van de foodservicesector. Maar bovenal was Piet een fijn mens. Iemand die altijd klaar stond voor zijn studenten en de mensen die hem dierbaar waren. De naam Piet Hendrikx zal daarom altijd verbonden blijven aan de 'Hotelschool Maastricht' en de foodservicesector. Daarvoor is zijn rol te groot geweest. Piet we gaan je ontzettend missen! De begrafenis heeft in besloten kring plaats. Berichten van medeleven kunnen worden gegeven via: marianne.peters@zuyd.nl.
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
FCSI-congres: ‘Verduurzaming is geen vraag, maar een eis’
Congres - De transitie naar duurzaamheid en minder voedselverspilling was het centrale thema tijdens het FCSI-congres Hospitality Hub 2022 in Hotel de Werelt in Lunteren. Het congres dat door corona twee jaar was uitgesteld, kende een goede line-up met sprekers als Paul van Oers van de Hotelschool Maastricht, Emma Kallen sustainability consultant bij Factor Delta, impact manager Kathelijn van Elk van...
Lees berichtKoen Bakker geïnaugureerd tot eerste Nederlandse Meesterhorecaondernemer
Horeca - Koen Bakker, eigenaar van Het Hooihuis in Roosendaal, is maandag 17 september, geïnaugureerd tot eerste SVH Meesterhorecaondernemer. De titel is nieuw in Nederland. De feestelijke inauguratie vond plaats tijdens de officiële opening van de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. De inauguratie werd geopend door Ricardo Eshuis, directeur SVH: ‘'We hebben succesvolle ondernemers nodig om de branche verder te professionaliseren....
Lees berichtCongres over de rol van eten en welvaartsziekten
Congres – Op de tweede dag van de horecabeurs BBB Maastricht vindt TASTE Summit plaats, een gastronomisch congres. Onder de noemer ‘Vital Food’ werpen verschillende internationale foodprofessionals die dag hun kritische blik op ongezond, bewerkt voedsel en geven zij uitleg over het belang van eerlijke, gezonde producten Thema deze keer: bewerkt voedsel is de kern van de wereldwijde gezondheidsproblematiek en bewustwording...
Lees bericht