Pop-up kerstcocktailbar ‘Miracle’ bij Boom Chicago


Decoratieve mokken bij de pop-up cocktailbar / Foto bij: Miracle, Melissa Hom

Pop-up -  De Amsterdamse cocktailbar Boom Chicago opent van 26 november tot en met 3 januari de kerstbar ‘Miracle’. Deze pop-upbar laat de typisch Amerikaanse feestsfeer zien rondom kerst. Het Miracle-concept is dit jaar voor het eerst in Amsterdam.

Denk bij de invulling van de pop-upbar aan massa’s kerstballen, cheesy muziek, dennentakken, glitters en twinkelende lampjes, charmante barmannen, lelijke truien en allerlei feestcocktails in over-the-top themaglazen. De Miracle pop-up bar komt oorspronkelijk uit New York en is een bedenksel van Greg Boehm, die in 2014 voor het eerst zijn bar Mace omtoverde tot winterwonderland in de aanloop naar de feestdagen. Dat was zo’n succes, volgens het verhaal, dat ook andere horecabedrijven in andere steden het voorbeeld gingen volgen.

Opgetuigd in kerststijl

Bij Boom Chicago komt Miracle nu voor het eerst in Neerland. Bezoekers kunnen er vijf weken lang kerst vieren. Behalve de haast hysterische kerstdecoraties, zijn ook de geserveerde cocktails helemaal opgetuigd in kerststijl. Miracle staat erom bekend bijzondere drankjes te serveren in opvallende, soms hilarische, mokken en glazen. Zo staat er een kruidige Christmapolitan op het menu, is de Jingle Balls Nog een spannende variatie op het advocaatje en zijn er ook Nice (met peperkoekkruiden) en Naughty (met kaneel) whisky shots beschikbaar om achterover te tikken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid