PostNL neemt belang in online foodmarktplaats VersTrade


De oprichters van VersTrade Muhanad Alsalhi en Leo Nolen

Online – PostNl neemt een minderheidsbelang in VersTrade.  Het platform,  dat foodprofessionals in contact brengt met  grote en kleine fabrikanten van levensmiddelen en dranken, kan hierdoor meer aanbieders aansluiten en verdere groei realiseren.

VersTrade is een online B2B foodplatform, waarop de afnemer rechtstreeks de producten kan bestellen bij de foodproducent. Maar het is ook een platform waarop voedsel producenten hun producten kunnen aanbieden aan afnemers die op zoek zijn naar speciale producten. Veel chef-koks zoeken onderscheidende producten, maar wisten die niet altijd te vinden. De verbinding wilden de oprichters Muhanad Alsalhi en Leo Nolen maken met hun platform, gecombineerd met het gemak dat bestelling, betaling en bezorging in één keer wordt geregeld. Muhanad Alsalhi, directeur VersTrade: “Het platform biedt efficiency bundeling en structuur in de inkoop bij veel verschillende leveranciers. Zo is Anne&Max een klant van het eerste uur en heeft VersTrade in de zomer van 2021 ook het on-demand bezorgbedrijf Gorillas aan haar klantenkring toegevoegd”.

e-commerce

Met de e-commerce kennis en expertise van PostNL verwacht VersTrade de processen verder te kunnen ontwikkelen en sneller te kunnen groeien. Mede oprichter Leo Nolen is blij met het partnership met PostNL: “We kijken uit naar de samenwerking en het uitbouwen van onze groei.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Anne&Max lanceert planeetaardige trui tijdens Warmetruiendag

Formulenieuws - Franchiseketen Anne&Max lanceert een ‘planeetaardige’ trui op de zeventiende editie van Warmetruiendag op vrijdag 10 februari. Oprichter Wobbe van Zoelen had al eerder aangegeven met een ‘ludiek iets’ en ‘iets passend’ bij de formule te willen komen in het kader van de energiecrisis en de energiebesparing.  Het is de ‘planeetaardige’ trui geworden.

Lees bericht


Anne&Max wil 1 miljoen euro groeikapitaal ophalen

Formulenieuws - Franchiseketen Anne&Max lanceert haar eerste sharefunding campagne om 1 miljoen euro aan groeikapitaal op te halen. De opgehaalde investering gaat Anne&Max inzetten om de groei te versnellen en zich verder te ontwikkelen naar een (inter)nationale keten van ‘planeetaardige’ huiskamers.

Lees bericht
Anne&Max wil groeien om meer impact te maken op omgeving

Interview - Wobbe van Zoelen van ontbijt- en lunchformule Anne&Max blijft duurzaam ondernemen. Begin oktober maakte hij een statement door de plantaardige melk die op de locaties wordt gebruikt, vijf cent goedkoper te maken dan koemelk. En in november opende hij zijn eerste flagshipstore met slimme techniek in het centrum van Haarlem, vlakbij de plek waar het Anne&Max...

Lees bericht

Plantaardige zuiveldrinks het meest populair bij Gorillas

Vegan - Tijdens World Vegan Day wordt de veganistische leefstijl in het zonnetje gezet. Bij bezorgdienst Gorillas zien ze niet alleen het plantaardige aanbod fors toenemen, maar ook de vraag. Uit eigen onderzoek onder 100.000 bezorgingen blijken de plantaardige zuivelproducten het meest populair.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid