PostNL neemt belang in online foodmarktplaats VersTrade


De oprichters van VersTrade Muhanad Alsalhi en Leo Nolen

Online – PostNl neemt een minderheidsbelang in VersTrade.  Het platform,  dat foodprofessionals in contact brengt met  grote en kleine fabrikanten van levensmiddelen en dranken, kan hierdoor meer aanbieders aansluiten en verdere groei realiseren.

VersTrade is een online B2B foodplatform, waarop de afnemer rechtstreeks de producten kan bestellen bij de foodproducent. Maar het is ook een platform waarop voedsel producenten hun producten kunnen aanbieden aan afnemers die op zoek zijn naar speciale producten. Veel chef-koks zoeken onderscheidende producten, maar wisten die niet altijd te vinden. De verbinding wilden de oprichters Muhanad Alsalhi en Leo Nolen maken met hun platform, gecombineerd met het gemak dat bestelling, betaling en bezorging in één keer wordt geregeld. Muhanad Alsalhi, directeur VersTrade: “Het platform biedt efficiency bundeling en structuur in de inkoop bij veel verschillende leveranciers. Zo is Anne&Max een klant van het eerste uur en heeft VersTrade in de zomer van 2021 ook het on-demand bezorgbedrijf Gorillas aan haar klantenkring toegevoegd”.

e-commerce

Met de e-commerce kennis en expertise van PostNL verwacht VersTrade de processen verder te kunnen ontwikkelen en sneller te kunnen groeien. Mede oprichter Leo Nolen is blij met het partnership met PostNL: “We kijken uit naar de samenwerking en het uitbouwen van onze groei.”

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Gorillas en DOCKR gaan meer doen in duurzame bezorging

Flitsbezorging - Gorillas, de Berlijnse flitsbezorger, slaat de handen ineen met leverancier van mobiliteitsmiddelen DOCKR in Leusden. Samen gaan zij ervoor zorgen dat Gorillas aan de 10-minuten belofte kan blijven voldoen, met een vloot van snelle elektrische bakfietsen. De samenwerking zal in 2021 naast Nederland ook in België en Duitsland worden uitgerold.

Lees bericht

Flitsbezorger Gorillas stelt Global Chief People Officer aan

Benoeming - Flitsbezorgdienst Gorillas Technologies GmbH heeft haar Executive Leadership Team uitgebreid met HR Executive Deena Fox. Fox is aangesteld als Global Chief People Officer en met ingang van 1 augustus 2021 verantwoordelijk voor Gorillas’ bedrijfscultuur en wereldwijde medewerkersbeleid.

Lees bericht


Nederland strijdtoneel van allerlei snelle bezorgdiensten

Bezorgdiensten - In Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht rijden sinds een aantal weken fietskoeriers rond van bezorgdienst Gorillas. Deze Berlijnse start-up bezorgt boodschappen vanuit zogenaamde 'dark stores'. Maar Gorillas krijgt de komende tijd concurrentie van nog vijf andere bezorgdiensten.

Lees bericht
© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid