Quality Lodgings onthult QL Guide2024 tijdens jaarevent


Mathilde van der Weerd (l) overhandigt het eerste exemplaar van de QL Guide 2024 aan Pauline Verhoef

Gidspresentatie – Tijdens het exclusieve QL Year Event bij Hanos Den Haag/Delft onthulde Quality Lodgings de QL Guide 2024. In het experience center van Hanos kwamen hoteliers, adviesleden en partners bijeen om kennis te maken met deze gloednieuwe editie.

Het QL Year Event vond plaats bij Hanos ter ere van het recent gesloten partnership tussen Quality Lodgings en de internationale horecagroothandel. In een feestelijke sfeer genoten hoteliers en partners, zowel nationaal als internationaal, van een inspirerende trendwatch door Herman Konings. Bovendien kregen de aanwezigen een blik op de toekomstplannen en ontwikkelingen bij Quality Lodgings.

Belangrijk moment was de symbolische overhandiging van het allereerste exemplaar van de nieuwe QL Guide aan Pauline Verhoef. Zij zal vanaf december 2023 de rol van directeur van Mathilde van der Weerd overnemen.

Quality Lodgings

Quality Lodgings is al meer dan 20 jaar de collectie van onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa, waar gastvrijheid én culinair genieten samengaan. De locaties blinken uit op culinair vlak, als op het gebied van interieur, omgeving en slaapcomfort.

Bron: Quality Lodgings/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Meerjarige samenwerking Quality Lodgings en Mastercard

Hotels – Quality Lodgings laat weten een meerjarige samenwerking te hebben afgesloten met Mastercard. Als verzameling van meer dan 110 onafhankelijke kwaliteitshotels in Europa voegt Quality Lodgings nieuwe reis- en culinaire ervaringen toe aan priceless.com, beschikbaar voor Mastercard-kaarthouders.

Lees bericht


HANOS en Horeca Vakbeurs Hardenberg slaan handen ineen

Vakbeurzen – Horeca Vakbeurs maakt bekend dat het een samenwerking aangaat met HANOS. De groothandel en totaalleverancier van de horeca presenteert zich op Horeca Vakbeurs in Hardenberg met twee stands, wordt sponsor van de kookwedstrijden en levert de ingrediënten voor Chef’s Place waar verschillende topchefs uit het Oosten van het land in actie komen. De vakbeurs Horeca Hardenberg  beleeft...

Lees bericht

Hanos opent grotere locatie in Utrecht en breidt ook Apeldoorn uit

Groothandel – Groothandel Hanos opende dinsdag de hernieuwde vestiging in Utrecht-Nieuwegein. De locatie is uitgebreid en volledig gerestyled. De locatie werd geopend door Nicolette van Dam samen met vestigingsmanager Marcel van Gent. Algemeen directeur Theo de Graaf van Hanos maakte bij de opening tevens bekend dat de Hanos-vestiging en distributielocatie in Apeldoorn fors gaat uitbreiden.

Lees bericht
Quality Lodging verwelkomt 7 nieuwe leden

Hotels  – Quality Lodgings verwelkomt maar liefst zeven nieuwe leden in de QL Guide 2024, die eind november wordt gepresenteerd. Deze onafhankelijke boutique hotels sluiten aan op de visie en waarden van Quality Lodgings, waar buitengewone gastervaringen, authenticiteit, kwaliteit en gastvrijheid centraal staan.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid