Hanos opent grotere locatie in Utrecht en breidt ook Apeldoorn uit


Algemeen directeur Theo de Graaf van Hanos maakte bij de opening in Utrecht tevens bekend dat de distributielocatie in Apeldoorn gaat uitbreiden. Op de voorgrond oud-directeur Frits Kroes van Hanos

Groothandel – Groothandel Hanos opende dinsdag de hernieuwde vestiging in Utrecht-Nieuwegein. De locatie is uitgebreid en volledig gerestyled. De locatie werd geopend door Nicolette van Dam samen met vestigingsmanager Marcel van Gent. Algemeen directeur Theo de Graaf van Hanos maakte bij de opening tevens bekend dat de Hanos-vestiging en distributielocatie in Apeldoorn fors gaat uitbreiden.

Dat de vestiging in Apeldoorn gaat uitbreiden is recent besloten. En het bedrijf zet er gelijk de vaart in want vrijwel onmiddellijk wordt gestart met de uitbreiding van bijna 10.000 vierkante meter zo liet hij weten. Ter gelegenheid van de opening van de locatie in Utrecht doneerde de familie van der Horst, eigenaar van Hanos, een bedrag van 15.000 aan het Ronald McDonald’s Huis en een zelfde bedrag aan het Prinses Maxima Centrum in de Domstad.

Bijzondere producten

Hanos is Hanos Utrecht-Nieuwegein is in 2009 geopend, verbouwd in 2016 en heeft in 2023 een flinke uitbreiding en metamorfose gekregen. De zelfbedieningsgroothandel heeft een oppervlakte van meer dan 20.000 vierkante meter, bestaande uit meer dan 2000 vierkante meter versafdeling en een non-food afdeling van 1.800 vierkante meter met meer dan 12.500 non-foodproducten. Indrukwekkend is de AGF-afdeling met tal van bijzondere producten, zoals Zucciolo en Rode banaan. Verder een uitgebreid assortiment gedestilleerd en een wijnafdeling met meer dan 2.400 verschillende wijnen en een kaasafdeling met 750 soorten kaas.

Bron: @FoodClicks

Citrusvruchten in de vorm van een hand met vingers
Overhandiging van de cheques ter gelegenheid van de opening aan de vertegenwoordigers van Ronald McDonald Huis en Prinses Maxima Centrum, in aanwezigheid van mevrouw Van der Horst, vestigingsdirecteur Marcel van Gent en Nicolette van Dam
Limoncello rechtstreeks uit Sicilië en ambachtelijk gemaakt
Rode banaan bij de Hanos-vestiging in Utrecht

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws





Colruyt onderdeel Solucious neemt Belgische Valfrais over

Overname - Solucious, de foodservicespecialist van Colruyt Group, heeft het familiebedrijf Valfrais, gevestigd in Bastenaken, overgenomen. Volgens beide partijen vullen het assortiment, het klantenbestand en het werkgebied elkaar goed aan. Met overname van 100% van de aandelen zet Solucious in op verdere groei in foodservice.

Lees bericht


Slootweg (Bidfood) ziet nieuwe generatie horeca aankomen

Interview – Het gaat goed met Bidfood. De omzet zit ruim boven de 1 miljard euro en de leveringsgraad ligt boven de 98 procent. Toch zit CEO Dick Slootweg niet stil, want hij ziet ook de veranderingen in de foodservicesector. “Er is een nieuwe generatie ondernemers aan de slag gegaan in foodservice, die om nieuwe standaarden vraagt. Die veranderingen vragen ook aanpassingen van...

Lees bericht

Sligro-M heropent vernieuwde groothandel in Brussel

Groothandel – Op donderdag 7 december 2023 is de volledig vernieuwde vestiging van Sligro-M in Brussel heropend. De openingshandeling werd gezamenlijk verricht door Laurent Nys (directeur van de vroegmarkt Mabru), Ludivine de Magnanville (voorzitter van de Federatie Horeca Brussel) en Pierre Kral (Sligro-M vestigingsmanager).

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid