Restaurantketen De Beren bestaat 40 jaar


Eigenaar Ad Schaap van de jubilerende restaurantketen De Beren

Formulenieuws - Het is dit jaar precies 40 jaar geleden dat het eerste Beren eetcafé het levenslicht zag: eetcafé Bruintje Beer werd in 1984 op de Noordsingel in Rotterdam geopend.

Na de oprichting opende het bedrijf onder leiding van Robert Cramwinckel meerdere eetcafés in het land en kreeg de horecaketen de naam De Beren. Het eetcafé was van het begin af aan succesvol. Vandaag de dag is het concern uitgegroeid tot één van de grootste horecaketens van Nederland. Zo werd De Beren onlangs nog verkozen tot ‘Meest populaire horecaketen van Nederland’, in 2019 uitgeroepen tot ‘Most vegan friendly-keten’ en in 2020 wonnen ze de Foodservice Awards in de categorie Restaurants. “Het is een onvergetelijke reis geweest, die we zonder onze gepassioneerde collega’s en  franchisenemers nooit hadden afgelegd. Zij houden onze keten draaiende en zorgen ervoor dat gasten en klanten worden voorzien van goede service en mooie gerechten,” aldus eigenaar Ad Schaap over het jubileum.

Bron: De Beren/@FoodClicks

De eerste locatie 'Eetcafé Bruintje Beer' van De Beren aan de Noordsingel in Rotterdam

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Samenwerking HEMA en La Place eindigt in augustus

Formulenieuws – De La Place restaurants in de HEMA locaties in Hilversum en Alkmaar zullen per week 33 en 34 hun deuren sluiten. De sluiting in de eerste helft van augustus is het gevolg van de voorgenomen verzelfstandiging van La Place. De La Place-producten blijven wel beschikbaar voor de klanten van Jumbo. Ook de verskeukens bij de Jumbo supermarkten blijven in hun huidige...

Lees bericht


Restaurantketen La Place verder als zelfstandige organisatie

Formulenieuws – Het hing al een tijdje in de lucht, maar maandag is bekendgemaakt dat La Place, onderdeel van Jumbo, verder gaat als zelfstandige organisatie. Na een strategische heroverweging heeft Koninklijke Jumbo Food Groep de intentie om de activiteiten van de foodserviceformule onder te brengen in een zelfstandige joint venture met Koninklijke Jumbo Food Groep en Vermaat als beoogd aandeelhouders.

Lees bericht

De Beren populairste restaurantketen Nederland

Onderzoek – De Beren is de best bezochte restaurantketen in Nederland (14%). Bovendien is De Beren de laatst bezochte keten voor 10% van de Nederlanders. Personen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar bezoeken het vaakst een restaurantketen (65%).

Lees bericht

Gemiddelde NPS Nederlandse restaurantketens is +72

Onderzoek - De grootste restaurantketens van Nederland scoren gemiddeld een Net Promoter Score (NPS) van +72. Proeflokaal Bregje krijgt de hoogste score (+91). Het is opvallend dat drie van de vijf meest bezochte ketens een NPS krijgen die lager is dan gemiddeld. De 18- tot 34-jarigen geven gemiddeld een lagere score dan oudere bezoekers.

Lees berichtMarjolein Mens wordt nieuwe CCO De Beren

Benoeming – Marjolein Mens (31) is onlangs benoemd tot Chief Commercial Officer (CCO) van franchiseformule De Beren. Mens startte in 2014 bij de restaurantketen, na haar studie Communicatie Media en Informatietechnologie, en wordt nu lid van de directie. Zij wil gaan testen met prijsdifferentiatie en verder verduurzamen

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid