Royal Swinkels Family Brewers wordt Royal Swinkels


Brouwerij - Royal Swinkels Family Brewers gaat verder als Royal Swinkels. Royal Swinkels vertegenwoordigt een onafhankelijke familie van mouters én brouwers die zich inzet om gezamenlijk succes te behalen en slimmer en duurzamer te ondernemen. Deze ontwikkelingen hebben ertoe geleid dat de bestaande naam niet langer alle bedrijfsactiviteiten dekt.

Samen met een update van de huisstijl, is de naamswijziging een logische stap om de nationale en internationale positie verder te verstevigen. CEO Peer Swinkels licht toe: “Ons bedrijf is continu in ontwikkeling. Voorop staat dat we waarde blijven creëren voor iedereen die onderdeel is van onze familie: van klanten tot medewerkers en van aandeelhouders tot de wereld om ons heen. Als familiebedrijf denken we daarbij niet in jaren maar in generaties en werken we er continue aan om samen te winnen en slimmer maar ook duurzamer te ondernemen. Ontwikkelingen die ervoor zorgen dat we onze naam verder willen aanpassen zodat deze nog beter past bij al onze activiteiten. Royal Swinkels is eenvoudig en krachtig. Samen staan we voor één familie, één team: One Swinkels.”

Nieuwe huisstijl

Samen met de vereenvoudigde naam wordt ook een nieuwe huisstijl geïntroduceerd die naar alle uitingen op bedrijfsniveau zal worden doorvertaald. Het nieuwe logo bestaat uit een schild (symbool voor een familiewapen), een gestileerde ‘S’ en een kroon, die het predicaat Koninklijk vertegenwoordigt. De veranderingen gelden alleen voor het bedrijfsmerk, voor de onderliggende merken verandert er niets.

Bron: Royal Swinkels/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsRamzy Group gaat samenwerken met Royal Swinkels

Samenwerking - De Ramzy Group en Royal Swinkels Family Brewers gaan samenwerken. De bierbrouwer uit Brabant versterkt hiermee haar positie in de hoofdstad. De Ramzy Group exploiteert in Amsterdam 35 bars, restaurants en hotels en is daarmee een gevestigde speler binnen de Amsterdamse hospitalitysector. Deze samenwerking legt tevens de basis voor verdere Amsterdamse groei van de Ramzy Group.

Lees bericht

The Bar by Bavaria open op Eindhoven Airport

Luchthaven – Op Eindhoven Airport is na een verbouwing The Bar by Bavaria geopend. De verbouwing en uitbreiding van dit horecaconcept is gebeurd in samenwerking met Vermaat, Eindhoven Airport NV, PSV en Royal Swinkels Family Brewers.

Lees bericht

Biermarkt bijna terug op niveau voor de COVID

Analyse - De Nederlandse biermarkt is bijna terug op het niveau van voor de COVID-19-pandemie. De biermarkt is alleen wel veranderd. Zo is het aandeel alcoholvrij bier en speciaalbier de afgelopen jaren gegroeid en dat van pils iets gedaald.

Lees bericht


Biermarkt bereidt zich voor op statiegeldsysteem

Horeca – De biermarkt bereid zich voor op statiegeld op blikjes. Honderden miljoenen blikjes bier worden momenteel voorzien een speciaal logo met barcode. Een enorme operatie voor de bierbrouwers, die volgens de koepel Nederlandse Brouwers nog amper zijn hersteld van de coronacrisis.

Lees bericht

Alcoholvrij bier blijft sterk groeien in dalende biermarkt

Bieren - De verkoop van alcoholvrij blijft groeien. In 2020 is de verkoop  gestegen met 8,5%. Dat betekent dat 1 op de 14 biertjes die gedronken wordt nu alcoholvrij is. De totale markt voor bier daalde wel met 14 procent. Dit blijkt uit cijfers van de Vereniging Nederlandse Brouwers, die vandaag bekend zijn gemaakt.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid