Rozey opent tweede vega(n) restaurant in Delft
Restaurant - Vega(n) restaurant Rozey opent een tweede locatie. Na een vestiging in Rotterdam, komt er nu een tweede vestiging in Delft.
De Delftenaren kunnen hier onbeperkt een van de 55 verschillende veggie en vegan gerechtjes eten voor een vaste prijs. De nieuwe locatie van Rozey is gevestigd in een oude kegelbaan op de Zocherweg, naast het Agnetapark. Het historische pand biedt ruimte aan circa 110 gasten binnen en nog eens 40 in de binnentuin.
Franchise
Het stylish dining concept komt uit de koker van foodstylist Roos Rutjes. Voor de zaak in Delft zijn ze een samenwerking aangegaan met franchisenemers Natascha en Robert Pol. Beiden zijn ervaren horecaondernemers. Bij Rozey in Delft is 75 procent van de kaart vegan en 25 procent vega. Populaire gerechten op de kaart zijn de Rozey mini burger met ‘cheddar’, steak watermeloen met portjus en gerookte amandelen, de crispy sushirol met sojasaus en oesterzwammen ‘Peking Style’ in een Chinees pannenkoekje. Genoeg om van te watertanden.
Duurzame leveranciers
De bedenkers van Rozey hebben als uitgangpunt dat zowel ingrediënten en producten als leveranciers zo min mogelijk belastend zijn voor mens, dier en planeet. Daardoor werken ze nu met de biologische koffiebonen van Smit & Dorlas, groenten en fruit van het Hollandse bedrijf Van Gelder, thee van Pukka, havermelk van Oatly, BOS icetea, biologisch bier van Brouwerij De Leckere en de planten van Ogreen. Op de wijnkaart staan de natuurwijnen van Terra Vites.
Bron: Rozey/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Noah Wynants (De Librije) in top 3 Beste Jonge Chef ter Wereld
Wedstrijd - De Nederlandse chef Noah Wynants (28), senior souschef bij De Librije*** in Zwolle, heeft tijdens de S.Pellegrino Young Chef Academy Competition in Milaan een indrukwekkende derde plaats behaald.
Lees berichtLa Place opent veldkeukenrestaurant in Militair Museum
Formulenieuws - La Place opent een nieuw vast restaurant in het Nationaal Militair Museum (NMM) in Soesterberg. In een decor dat doet denken aan een veldkeuken, kunnen bezoekers genieten van de verse, ambachtelijke gerechten die kenmerkend zijn voor La Place.
Lees berichtGyojasang opent Korean BBQ-restaurant in Rotterdam
Formulenieuws - Het Koreaanse restaurantconcept Gyojasang opent een nieuwe vestiging aan de Mauritsweg 6 in Rotterdam. Na Amsterdam, Antwerpen, Brussel en Barcelona is dit de nieuwste locatie waar gasten terecht kunnen voor een authentieke Korean BBQ, waarbij gasten zelf het vlees aan tafel grillen.
Lees berichtNick Toet en La Place lanceren Nick’s Noedels
Formulenieuws - Restaurantketen La Place heeft in samenwerking met foodcreator Nick Toet een nieuw gerecht op het menu gezet: Nick’s Noedels. Het noedelgerecht kwam als winnaar uit de online serie Kritische Koters, waarin een panel van kinderen de rol van jury vervulde.
Lees berichtFastned opent in België grootste laadstation mét restaurant en shop
Buitenland - Fastned heeft op 17 september officieel zijn grootste laadstation ooit geopend, langs de E17 bij Gentbrugge. De nieuwe locatie is niet alleen de grootste van België, maar ook de meest complete: naast 32 ultrasnelle laadpunten biedt het station een volledig uitgerust restaurant, een 24/7 zelfservice-shop en met de moderne sanitaire voorzieningen van ONE HUNDRED restrooms met douches.
Lees berichtLa Place opent vernieuwde vestiging in Arnhem Kronenburg
Formulenieuws - Na een flinke metamorfose heeft La Place haar vestiging in winkelcentrum Kronenburg heropend. De locatie kreeg een compleet vernieuwd interieur, een eigentijds assortiment die aansluit bij de wensen van de moderne gast.
Lees bericht