Saladerecepten en dressing van SLA voortaan bij Crisp


Crisp en SLA gaan samenwerken met exclusieve saladerecepten en viertal dressings

Bezorgservice – Crisp en SLA hebben elkaar gevonden in hun missie om beter eten voor meer mensen mogelijk te maken. Online supermarkt Crips start daarom vanaf zaterdag 6 augustus met de verkoop van vier saladerecepten van Nina Pierson (36) en de saladedressings van SLA.

De mede-oprichtster en ondernemer achter dé saladebar van Nederland deelt, volgens Crisp, voor het eerst haar succesrecepten om thuis te maken met de ingrediënten van de online supermarkt. Op die manier kunnen de salades door heel Nederland op tafel worden gezet. Het enige recept dat niet wordt prijsgegeven is dat van de dressings, maar die zijn kant-en-klaar verkrijgbaar. Het gaat om de dressings met tahin, sinaasappel, munt & citroen, en die met knoflook, citroen & sojayoghurt, met sesam, gember & tamari en tot slot de dressing vegan caesar.

Door de krachten te bundelen, maken SLA en Crisp de betere salades nu toegankelijk voor heel Nederland. Waar deze voorheen alleen verkrijgbaar waren bij de vestigingen van de saladebar in de Randstad, kunnen klanten de recepten en bijbehorende ingrediënten voor vier zomerse salades nu met één klik in je boodschappenmandje leggen. Pierson: “We krijgen bij SLA dagelijks de vraag hoe je onze salades thuis kunt maken. Vanaf nu kan dat dus”.

Bron: Crisp/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Freasy neemt plantaardige Good Chef over

Overname – Het Rotterdamse bedrijf Freasy, gespecialiseerd in de productie en verkoop van gezonde kant-en-klaar-diepvriesmaaltijden neemt het merk Good Chef over. Good Chef verkoopt sinds 2020 plantaardige vriesversmaaltijden. Met twee merken in vriesversmaaltijden wil Freasy sneller groeien.

Lees berichtRedefine Meat voortaan ook bij AH online en Crisp

Plantaardig - Redefine Meat is voortaan toch voor thuis te bestellen via Albert Heijn online en Crisp. Aanvankelijk richtte het merk voor plantaardige vleesproducten zich volledig op foodservicebedrijven. Het gaat om zes plantaardige vleesproducten, waaronder Redefine Rundergehakt, Premium Burger, Lamskebab, Bratwurst, Pulled Pork en Pulled Beef.

Lees berichtSupermarkt-app Crisp en maaltijdbox De Krat gaan samen

Overname - App-only supermarkt Crisp en maaltijdbox De Krat gaan voortaan samen verder. Met de overname kan Crisp haar klanten een nog completere variatie aan gemaksopties bieden, zo laat Crisp weten. Door de overname kunnen de klanten niet alleen bij Crisp terecht voor de dagelijkse boodschappen, recepten en kant-en-klare maaltijden uit eigen keuken, maar ook kiezen voor een maaltijdbox met...

Lees bericht

SLA wil landelijk uitbreiden en zoekt groeigeld

Formulenieuws – Het fast casual concept SLA zoekt groeikapitaal voor haar landelijke uitbreiding en wil op die manier samen met klanten, collega’s, leveranciers en investeerders bijdragen aan het versnellen van de transitie naar plant-focused eten. Ruim 600 duizend euro is inmiddels toegezegd. Het bedrijf verdubbelde afgelopen twee jaar naar een omzet van 6 miljoen euro.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid