Saladerecepten en dressing van SLA voortaan bij Crisp


Crisp en SLA gaan samenwerken met exclusieve saladerecepten en viertal dressings

Bezorgservice – Crisp en SLA hebben elkaar gevonden in hun missie om beter eten voor meer mensen mogelijk te maken. Online supermarkt Crips start daarom vanaf zaterdag 6 augustus met de verkoop van vier saladerecepten van Nina Pierson (36) en de saladedressings van SLA.

De mede-oprichtster en ondernemer achter dé saladebar van Nederland deelt, volgens Crisp, voor het eerst haar succesrecepten om thuis te maken met de ingrediënten van de online supermarkt. Op die manier kunnen de salades door heel Nederland op tafel worden gezet. Het enige recept dat niet wordt prijsgegeven is dat van de dressings, maar die zijn kant-en-klaar verkrijgbaar. Het gaat om de dressings met tahin, sinaasappel, munt & citroen, en die met knoflook, citroen & sojayoghurt, met sesam, gember & tamari en tot slot de dressing vegan caesar.

Door de krachten te bundelen, maken SLA en Crisp de betere salades nu toegankelijk voor heel Nederland. Waar deze voorheen alleen verkrijgbaar waren bij de vestigingen van de saladebar in de Randstad, kunnen klanten de recepten en bijbehorende ingrediënten voor vier zomerse salades nu met één klik in je boodschappenmandje leggen. Pierson: “We krijgen bij SLA dagelijks de vraag hoe je onze salades thuis kunt maken. Vanaf nu kan dat dus”.

Bron: Crisp/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

BenBits opent nieuwe kauwgomfabriek in Nederland

Zoetwaren – Het kauwgommerk BenBits heeft woensdag haar nieuwe kauwgomfabriek in Heerhugowaard geopend. Het kauwgommerk dat in de jaren zeventig een van de eerste suikervrije kauwgoms was, keert nu in Nederland vanuit Italië terug als een natuurlijke, plasticvrije kauwgom.

Lees bericht


Supermarkt-app Crisp slaat vleugels uit naar België

Bezorgservice – Supermarkt-app Crisp steekt de landsgrens over met België. Voortaan voorziet het bedrijf vanuit een hoofdvestiging in Antwerpen en een gloednieuw distributiecentrum van 15.000 m2 in Bornem Vlaanderen van een ruim aanbod aan Belgische streekproducten. Deze internationalisering betekent een uitbreiding van Crisps markt met 40%.

Lees bericht
PLNT introduceert kant & klare Vegan Beef Wellington

Introductie - PLNT heeft speciaal voor het Paas-assortiment de eerste kant-en-klare Vegan Beef Wellington in Nederland ontwikkeld. Volgens producent Future Food Group in Veenendaal zijn er meerdere initiatieven geweest, maar is er nu een Vegan Beef Wellington die net zo sappig en lekker is als het origineel.

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid