Schmidt Zeevis pop-up restaurant Herman den Blijker op Gastvrij Rotterdam


Beurzen - De Rotterdamse tv-kok Herman den Blijker heeft het Schmidt Zeevis Restaurant ontwikkeld, een mobiel foodconcept waarin gastronomische visgerechten centraal staan. Het pop-up restaurant staat drie dagen op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoekers van de beurs kunnen op 19, 20 en 21 september bij het Schmidt Zeevis Restaurant genieten van gastronomische visgerechten bereid door top- en sterrenchefs. Tijdens de drie beursdagen kunnen gasten een plaats reserveren en culinair worden verwend door Mario Ridder, Erik van Loo, René Tichelaar, Rolph Hensens, Remco Kuijpers en Fred Mustert. De topchefs koken met de beste kwaliteitsingrediënten waaronder vis van Schmidt Zeevis. Het pop-up visrestaurant bevindt zich in hal 4 tussen 340 topleveranciers die culinaire hoogstandjes, innovaties producten en oplossingen voor food en non-food bieden. Schmidt Zeevis Restaurant is een mobiel foodconcept ontwikkeld door chef-kok Herman den Blijker die hiervoor zijn inspiratie haalde uit Rotterdamse zeecontainers en hier als adviseur ook nauw bij betrokken is. Bron: @FoodClicks

Beurzen - De Rotterdamse tv-kok Herman den Blijker heeft het Schmidt Zeevis Restaurant ontwikkeld, een mobiel foodconcept waarin gastronomische visgerechten centraal staan. Het pop-up restaurant staat drie dagen op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam. Bezoekers van de beurs kunnen op 19, 20 en 21 september bij het Schmidt Zeevis Restaurant genieten van gastronomische visgerechten bereid door top- en sterrenchefs. Tijdens de drie beursdagen kunnen gasten een plaats reserveren en culinair worden verwend door Mario Ridder, Erik van Loo, René Tichelaar, Rolph Hensens, Remco Kuijpers en Fred Mustert. De topchefs koken met de beste kwaliteitsingrediënten waaronder vis van Schmidt Zeevis. Het pop-up visrestaurant bevindt zich in hal 4 tussen 340 topleveranciers die culinaire hoogstandjes, innovaties producten en oplossingen voor food en non-food bieden. Schmidt Zeevis Restaurant is een mobiel foodconcept ontwikkeld door chef-kok Herman den Blijker die hiervoor zijn inspiratie haalde uit Rotterdamse zeecontainers en hier als adviseur ook nauw bij betrokken is. Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Tags:

Gerelateerd nieuws



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid