Schoondergang van Zwanenburg en Bunzl gaan strategisch samenwerken
Partnership – Vanaf donderdag 18 augustus zullen Schoondergang van Zwanenburg (beter bekend als SvZ) en Bunzl Foodservice de wereld van hospitality voorzien van een uitgebreid assortiment tableware en kleinkeukenmateriaal. Van glaswerk en serviesgoed tot couverts en keukenartikelen.
Ervaring leert dat SvZ en Bunzl Foodservice de kennis en expertise hebben om een uitgebalanceerd assortiment voor de gedekte tafel in de juiste prijs kwaliteit verhouding tot in detail samen te stellen.
SvZ en Bunzl Foodservice zullen zich enerzijds focussen op het aanbieden van creatieve, innoverende en stijlvolle producten en anderzijds op ondersteuning en advies bij de conceptontwikkeling- en uitwerking waarin tableware en kleinkeuken een rol spelen.
Verschil
De twee toonaangevende leveranciers binnen de Nederlandse foodservicemarkt geloven dat juist de directe omgeving en de manier waarop eten & drinken gepresenteerd wordt dé ingrediënten zijn waarmee je het verschil kan maken in gastbeleving. Het idee van een one stop shop voor alle non-food benodigdheden met één order – één factuur – één vrachtwagen voor de deur sluit volledig aan op gezamenlijke MVO gedachte als het op footprint reductie aankomt.
Binnenkort zullen SvZ en Bunzl Foodservice hun toekomstvisie van het partnerschap kenbaar maken. Vanaf maandag 19 tot en met woensdag 21 september 2022 heten zij alle horecaprofessionals van harte welkom op hun stand tijdens de horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam.
Schoondergang van Zwanenburg
Schoondergang Van Zwanenburg is een familiebedrijf en continu op zoek naar nieuwe trends in de wereld van buitenshuis eten en drinken. Daar hoort natuurlijk een mooi servies bij voor op tafel of het buffet. In een branche waar het voorafje in balans moet zijn met het nagerecht en waar sfeervol vraagt om praktisch. Het uitgebreide assortiment kent voldoende keuze zodat er altijd iets past bij de smaak en wensen van de klant.
Bunzl Foodservice
Bunzl Foodservice is een preferred internationaal outsourcing- en distributiebedrijf voor de hospitality markt; ofwel de wereld van buitenshuis eten en drinken, slapen, schoonmaken en genieten. Bunzl Foodservice ondersteunt haar klanten en partners wereldwijd met een enorme variëteit aan non-food verbruiksartikelen die van essentieel belang zijn voor het succes van hun dagelijkse bedrijfsvoering.
Bron: Bunzl Foodservice/@FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
75% standruimte Gastvrij Rotterdam 2024 is verkocht
Vakbeurs - De belangstelling voor de 11e editie van Gastvrij Rotterdam, die van 23 tot en met 25 september 2024 wordt gehouden in Rotterdam Ahoy, is groot. Dit laat de organisatie weten. 75% van de beschikbare standruimte zou zijn verkocht.
Lees berichtAnne-Wies van Oosten genomineerd voor Wijnvrouw van het Jaar
Verkiezing - Tijdens een besloten diner met Marimar Torres van Familia Torres wijnen uit Californië, heeft de vakjury van Wijnvrouw van het Jaar 2024 Anne-Wies van Oosten aangekondigd als tweede kanshebber voor de titel.
Lees berichtTrendwatcher Scholtens ziet ons lijden aan digitale obesitas
Event – “We zijn allemaal verslaafd aan digitale dopamine, en lijden hierdoor in een bepaalde vorm aan digitale obesitas”. Woorden van trendwatcher Jeanneke Scholtens van Buro Zorro tijdens de workshop die zij gaf op Gastvrij Rotterdam bij een bijeenkomst van FoodserviceXS.
Lees berichtJubileumeditie van Gastvrij Rotterdam breekt alle records
Vakbeurzen - Gastvrij Rotterdam vierde de afgelopen drie dagen haar 10e editie. De beurs in vijf de hallen van Rotterdam Ahoy was met 500 deelnemende bedrijven volledig uitverkocht, waarmee deze editie de grootste tot nu toe is. Ook werd met 18.559 bezoekers een recordaantal gerealiseerd.
Lees berichtFinalisten van de HANOS Gouden Koksmuts zijn bekend
Vakwedstrijd - Tijdens de voorronde in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde op Gastvrij Rotterdam streden 11 deelnemende teams om een plek in de finale van de HANOS Gouden Koksmuts. De jury selecteerde 6 finalisten en het Gastronomisch Gilde vergeeft in de komende maanden nog 1 wildcard. Deze finale vindt plaats op maandag 8 januari 2024 tijdens de Horecava.
Lees berichtYornie van Dijk van Restaurant Basiliek wint eerste Green Chef’s Hat
Wedstrijd - Yornie van Dijk van Restaurant Basiliek* uit Harderwijk is de eerste winnaar geworden van de nieuwe 100% plantaardige kookwedstrijd de Green Chef’s Hat. Maandag 18 september, op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam streden 5 deelnemers om de titel.
Lees bericht