Shell gaat tijdelijk samenwerken met chef Soenil Bahadoer


Twee-sterrenchef Soenil Bahadoer met de bara kip en roti

Tankstation – Shell komt in navolging van de Hollandse helden met het thema ‘Proef de wereldkeuken’. Ieder kwartaal introduceert Shell daarbinnen een nieuw assortiment geïnspireerd door wereldse smaken. Dit kwartaal ligt de focus op de Surinaamse en Indiase keuken en gaat Shell een tijdelijke samenwerking aan met Soenil Bahadoer, chefkok en eigenaar van restaurant De Lindehof met twee Michelinsterren.

De specials die Soenil ontwikkeld heeft, zijn vanaf vandaag beschikbaar bij alle Shell-stations met een bakkerij in Nederland.  Voor deze samenwerking heeft Soenil de receptuur van de bara kip en roti ontwikkeld. Naast de specials van Soenil komen ook andere producten tijdelijk in het assortiment van Shell, zoals spekkoek, spicy tikka masala bun, ginger latte, dirty chai latte en tropische sapjes. “Met de introductie van ‘Proef de wereldkeuken’ willen wij onze gasten een wisselend assortiment bieden en onderscheidend blijven in de markt. Op deze manier laten we onze gasten kennismaken met smaken van over de hele wereld”, aldus Kees van Wezel, Head of Foodservice Benelux & France bij Shell Retail. De producten zijn van 12 april t/m 11 juli 2023 verkrijgbaar bij Shell-stations met een bakkerij.

Soenil on the road

Ter promotie gaat Soenil Bahadoer oo op pad met een foodtruck om gasten kennis te laten maken met de bara kip. Op donderdag 20 april kunnen gasten bijvoorbeeld het broodje proeven bij Shell-station Haarrijn aan de A2 of Shell-station de Andel aan de A12.

Bron: Shell/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Shell Vémars Est in Frankrijk wint Shell Barista Cup

Wedstrijd - De winnaar van de Shell Barista Cup 2023 is bekend. Winnaar is dit jaar geworden Shell Vémars Est gelegen in Frankrijk, ten noorden van Parijs. De finale vond plaats op 17 januari bij koffie leverancier Selecta waar baristas van Shell stations uit Nederland, België, Luxemburg én Frankrijk tegen elkaar streden voor de titel ‘Beste Barista langs de weg’.

Lees bericht




Chef Dick Middelweerd zet Aziatische keuken centraal bij Shell

Tankstation - Het thema ‘Proef de wereldkeuken’ is weer terug bij Shell Café. Eerder dit jaar waren er succesvolle samenwerkingen tussen Shell en twee-sterren chef Soenil Bahadoer en Herman den Blijker. Vanaf deze week gaat Shell met drie Aziatische gerechten de samenwerking aan met twee-sterren chef Dick Middelweerd van restaurant De Treeswijkhoeve.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid