Sligro en Eijsink helpen samen ondernemers efficiënter te werken


Groothandels – Sligro is een samenwerking gestart met automatiseringsspecialist Eijsink om horeca en leisure te helpen om efficiënter te werken en de winstgevendheid te verhogen. De slimme tools zijn ontwikkeld door Eijsink, maar dankzij de samenwerking zijn er exclusieve voordelen voor Sligro-klanten.

Ondanks dat het in de horeca draait om gastvrijheid, is kritisch kijken naar kosten en efficiëntie cruciaal om een gezond bedrijf te runnen. Zeker gezien de extreme personeelstekorten en zware periode die we achter de rug hebben. Slimme soft- en hardware kunnen daarbij helpen, zo geloven Sligro en Eijsink. Loes Scheijven, solutions manager bij Sligro: “Wij geloven dat digitalisering als oplossing kan bijdragen aan de uitdagingen van vandaag, zonder dat dit ten kosten gaat van het contact met de gast of de servicegraad van een zaak. Door een efficiëntieslag verlaag je namelijk de werkdruk en maak je het voor medewerkers gemakkelijker om de juiste service en beleving te bieden.”

Hogere marges

René Eijsink, commercieel directeur bij Eijsink, over de samenwerking: “De modules van booq (booq Bricks) zorgen voor een soepel verloop van de operatonele zaken, zowel voor medewerkers als gasten. Door bijvoorbeeld te werken met booq QR-bestellen kunnen gasten eenvoudig zelf hun bestelling doorgeven en betalen, waardoor ze niet lang hoeven te wachten. Voor medewerkers is het fijn dat zij zich kunnen focussen op het andere werk: dat extra beetje gastvrijheid, het uitlopen van bestellingen, schoonmaken, et cetera. Doordat er in onze software opties zitten voor bijvoorbeeld arrangementen of cross- en upsell, gaat de gemiddelde bestedingswaarde ophoog.”

Dankzij de samenwerking tussen Sligro en Eijsink profiteren klanten van voordelen op drie booq bricks: booq POS kassasystemen, booq tafelreservering en booq QR-bestellen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Opsplitsen ZorgTotaal in Zorg & food en Zorg & ICT goede zet

Vakbeurzen - Eigenlijk is er maar relatief weinig ruchtbaarheid aan gegeven, maar van 8 tot en met 11 april worden voor de eerste keer de drie vakevents Zorg & food, Zorg & facility en Zorg ICT gezamenlijk gehouden als opvolger van de vroegere beurs ZorgTotaal. Dat wil niet zeggen dat belangstellenden de weg naar de Jaarbeurs in Utrecht niet wisten te vinden. In tegenstelling....

Lees bericht

Groothandel Sligro ontvangt keurmerk PSO ‘Trede 2’

Groothandel – Groothandel Sligro in Veghel heeft Trede 2 verdiend van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). PSO is een wetenschappelijk onderbouwd kwaliteitskeurmerk van TNO en een instrument dat inzicht geeft in de mate waarin organisaties is ingericht op sociaal ondernemen. Uit de erkenning blijkt dat Sligro meer dan gemiddeld gericht is op sociaal ondernemen en op de arbeidsparticipatie van kwetsbare groepen op...

Lees bericht




Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid