SPAR Buurt in Hulst krijgt een small versie van The Tosti Club


Bart de Buck (l) van SPAR Hulst en Jacco Heijkoop van The Tosti Club in de inspiratiekeuken van SPAR Holding in Waalwijk

Formulenieuws – De samenwerking tussen SPAR en de The Tosti Club gaat een nieuwe fase in. The Tosti Club opent binnenkort in SPAR Buurt Hulst een small module van het tosti-concept. SPAR Buurt is de broer van de SPAR City-gemaklocaties van de convenienceketen.

SPAR kent verschillende formats en – afhankelijk van de behoefte en lokale mogelijkheden – speelt het foodserviceconcept The Tosti Club daarop in. Zo zijn er de afgelopen periode van The Tosti Club binnen de SPAR City-winkels zowel large als medium stores geïntegreerd. Vorige week nog werd een nieuwe SPAR city-locatie geopend bij het Arnhemse ns-station van Luke van Gelder. Deze ondernemer had al goede ervaringen met het tosti-concept in zijn andere City winkel in de binnenstad.

Meer foodservice

Steeds meer locatie van SPAR schakelen over op meer foodservice. SPAR wil ook niet aangemerkt worden als supermarkt, maar als gemakswinkel. Foodservice speelt daarbinnen een belangrijke rol, vandaar dat vanaf de overname is besloten het concept van The Tosti Club ook in een kleinere variant te integreren. Startend in Hulst bij de mooie SPAR Buurt van Bart de Buck.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht








© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid