SPAR city met The Tosti Club in WFC Amsterdam


V.l.n.r: Simo El M’Barki (MRP), Ofer Gilboa (MRP), Bart Meijer (MRP), John van der Ent (SPAR), Christian Koopmans (SPAR), Marja van Reijn (MRP) / Foto bij: MRP

Formulenieuws - Tijdens de vastgoedbeurs PROVADA hebben vastgoedontwikkelaar MRP en SPAR een intentieovereenkomst getekend voor een SPAR city met een shop-in-the-shop van The Tosti Club in WFC Amsterdam. De komst van gemakswinkel SPAR past bij de plannen van WFC Amsterdam om naar een nieuwe mixed-use plek te transformeren.

WFC Amsterdam is bezig met de transformatie van een monofunctioneel gebouwencomplex naar een diverse, duurzame en levendige plek, zo laat MRP weten. Het moet de hotspot aan de Westas worden, waar mensen graag werken, wonen en elkaar wil ontmoeten. Met de komst van SPAR wordt een eerste stap gezet in het bieden van voorzieningen voor zowel de huurders, bewoners van de short-stay als omwonenden. Volgens MRP is het city-format van SPAR met de foodservice onderdelen op de voorzieningen in het WFC een uitstekende aanvulling op datgene wat het WFC wil bieden. Bart Meijer, CEO MRP: “Het vestigen van de SPAR in de plint van het WFC Amsterdam is onderdeel van de ontwikkelstrategie van MRP om van WFC Amsterdam levendige mixed-use locatie te maken. Wij willen niet alleen voorzien in innovatieve (flex) kantoren, fashion showrooms of congres- en eventfaciliteiten, maar ook aansprekende voorzieningen aanbieden aan onze huurders, bewoners, omwonenden en de lokale en internationale bezoeker.”

Hospitality

SPAR city richt zich voor een groot deel op passanten, verblijvers en omwonenden. In de winkel kan men terecht bij de shop-in-shop locatie van The Tosti Club. Naast het reguliere foodassortiment zet SPAR in op foodservice en de daarbij behorende hospitality beleving voor haar gasten. Dat gebeurt door het voor gasten mogelijk te maken een vers bereide tosti van The Tosti Club of een vers belegd broodje, een verse salade of smoothie te bestellen of to go mee te nemen. De SPAR city winkel in WFC Amsterdam zal naar verwachting in november worden geopend.

Bron: MRP/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws




Chantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

Lees bericht

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht


SPAR en EG Group verlengen en intensiveren samenwerking

Tankstations - SPAR Nederland en EG Group (Euro Garages) in Nederland verlengen hun samenwerking. De samenwerking begon in 2017 en wordt geïntensiveerd nu door de uitrol van The Tosti Club op alle Go Fresh-locaties. Sinds de start van de samenwerking zijn er 190 winkels EG-stations omgebouwd met het SPAR-format en is er jaar op jaar samen omzetgroei gerealiseerd in de SPAR...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid