SPAR voor derde keer op rij Top Employer in Nederland


Certificering – SPAR is voor het derde achtereenvolgende jaar Top Employer Nederland geworden. Deze internationale erkenning, jaarlijks uitgereikt door het Top Employers Institute, onderstreept opnieuw SPAR’s aandacht voor goed werkgeverschap.

Het Top Employers Institute, bekend om zijn wereldwijd erkende programma, ondersteunt organisaties bij het evalueren, vergelijken en optimaliseren van hun werkomgeving op basis van meer dan 400 HR-criteria. Slechts een select aantal bedrijven die tijdens de strenge audit op alle essentiële aspecten uitblinken, ontvangen de certificering. SPAR presteerde hoog op gebieden als talentmanagement, bedrijfsstrategie, werkomgeving, en de bevordering van diversiteit, inclusie en welzijn. Marie-José Rutten, directeur HR & organisatie ontwikkeling van SPAR: “In deze uitdagende tijden hebben we afgelopen jaar weer een mooie stap gezet, bijvoorbeeld door te investeren in thema’s als betrokkenheid, eigen regie op ontwikkeling en vitaliteit”. 

Goed werkgeverschap

CEO John van der Ent ziet dat in de organisatie iedereen inmiddels de visie van goed werkgeverschap doorleeft. “Bij SPAR is aandacht voor goed werkgeverschap geen commercieel verhaal om nieuwe mensen binnen te halen. Een predicaat als dit krijg je niet zomaar en het behouden is allesbehalve een vanzelfsprekendheid.” In 2024 staan er opnieuw belangrijke thema’s bij SPAR op de agenda, die het werkgeluk van de medewerkers verder verbeteren, zoals mentaal welzijn en saamhorigheid.

Lidl

Supermarktketen Lidl Nederland ontvangt de Top Employer certificering zelfs voor de 7e keer op rij. Bovendien mag Lidl zich met een score van 93% opnieuw de beste retail werkgever van Nederland noemen.

Bron: SPAR/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Duitse Edeka neemt deel De Groot Fresh Group over

Overname - De Duitse marktleider in de supermarktsector Edeka neemt bedrijfsonderdelen over van een Nederlandse agf-leverancier. Het gaat om ‘De Groot Fresh Group’ in Hedel. De overnemende partij is Everest, de inkoopdochter van Edeka, waar ook Jumbo en Picnic lid van zijn. Dat meldt vakblad FoodPersonality.

Lees bericht
Chantal de Rijk nieuwe Commercieel Directeur SPAR

Benoeming - SPAR kondigt de komst van Chantal de Rijk aan als de nieuwe Commercieel Directeur van het bedrijf. De Rijk heeft ruime ervaring in zowel de retail als in foodservice. Zij komt per 1 juli en zal Geeske Burema opvolgen, die deze rol de afgelopen vier jaar heeft vervuld.

Lees bericht


Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel start zevende editie

Actie – De zevende editie van de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel is maandag van start gegaan. Bedoeling van de actieweek is mensen laten zien hoe eenvoudig het is om zonder vlees en zuivel te leven en wat de impact daarvan is op het klimaat. Deze editie is er extra aandacht voor Gen Z en Gen Alpha. Zij worden uitgedaagd om...

Lees bericht

Geeske Burema vertrekt als commercieel directeur bij SPAR

Persoonlijk - Geeske Burema verlaat per 1 maart 2024 de SPAR-organisatie, zo laat de Raad van Commissarissen van SPAR weten. Geeske Burema is sinds januari 2020 als commercieel directeur werkzaam bij SPAR. Na 4 jaar heeft zij besloten om een nieuw hoofdstuk in haar carrière te beginnen.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid