Subway, PepsiCo en Vrumona verlengen samenwerking


Subway is in Nederland ook zeer actief met vegan opties / Foto bij: Subway

Samenwerking  – Subway heeft de samenwerking met PepsiCo en drankenbedrijf Vrumona met vijf jaar verlengd.  Vrumona zal Subway restaurants in heel Nederland tot minstens eind 2027 voorzien van dranken van PepsiCo zoals Pepsi, Pepsi MAX en 7UP en Vrumona eigen merk producten zoals Sisi, Crystal Clear, Sourcy en Sourcy Vitaminwater.

Met meer dan 186 restaurants in Nederland is Subway nu PepsiCo’s en Vrumona’s partner met de meeste restaurants in het quick-service segment. Subway zal ook klanten blijven voorzien van PepsiCo-snacks van Lays en Doritos. Naast deze verlengde samenwerking in Nederland wordt de gehele Subway business unit van de Ned Nodics en DACH regio nu voorzien van PepsiCo producten.

Duurzaamheid

Vrumona en Subway werken er hard aan om eind 2023 alle dranken te serveren in flessen van 100% gerecycled PET (rPET). Ook zetten Subway en PepsiCo zich gezamenlijk in voor gezondere frisdrankkeuzes.  Hierover zegt Ferry Poppegaai, Directeur Out of Home bij Vrumona: “De visie en missie van beide bedrijven sluiten goed op elkaar aan. We willen mensen onbezorgd kunnen laten genieten. Al sinds de start van de samenwerking in 2016 bieden we gezondere frisdrankkeuzes aan. En met succes, inmiddels is 71% van het water/fris volume dat wij leveren aan Subway laagcalorisch".

Bron: Vrumona/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Vrumona presenteert nieuw design Pepsi in grootse campagne

Campagne - Vrumona, licentiepartner van PepsiCo, introduceert het nieuwe design voor Pepsi in de grootste campagne ooit. Het wordt de eerste update in 14 jaar tijd. De nieuwe visuele identiteit wordt in meer dan 120 markten uitgerold, waaronder in Nederland. Bezoekers aan de Horecava beleefde de primeur van de nieuwe merkuitstraling.

Lees bericht


Subway introduceert Signature Series in Nederland

Formulenieuws – Broodjesketen Subway start met een nieuwe lijn sandwiches de Signature Series. De lijn bestaat uit acht sandwich creaties, die speciaal door chefs ontworpen. Volgens Subway geldt de introductie als de grootste menuwijziging in 58 jaar.

Lees bericht

Sandra Vingerling nieuwe directeur Retail Vrumona

Benoeming - Sandra Vingerling start per 1 mei 2024 als nieuwe directeur Retail bij Vrumona, onderdeel van Royal Unibrew. Zij neemt de functie over van Arjen Reijnierse, die deze verantwoordelijkheid momenteel a.i. vervult. Vrumona kiest hiermee voor een interne opvolger.

Lees bericht

Vrumona introduceert drie Royal Club Mocktails

Introductie - Alcoholvrij is al een grote trend in zowel bier als sterke drank, maar het aanbod in frisdranken is nog beperkt. Vrumona speelt hier op in met de introductie van Royal Club Mocktails in de klassieke smaken Gin Tonic, Mojito en Ginger Mule. Zonder alcohol en zonder suiker.

Lees bericht






© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid