Subway verruimt met Really big deals aantal eetmomenten


Formulenieuws – Subway gaat met Really big deals inspelen op de trend van ‘clockless-eating’; kleinere gerechtjes als maaltijd tussendoor.

In februari introduceerde Subway vier nieuwe producten: Hash Browns, Chicken Triangles, Donut Dots en een Side Salad.  Met de uitbreiding van deze kleinere gerechtjes onder de verzamelnaam Really big deal, naast de selectie aan Subs, salades en wraps, speelt de  sandwichketen in op de trend naar meer eetmomenten gedurende dag.

Dit zogenaamde ‘clockless eating’ past in de trend naar een meer flexibel eetpatroon van consumenten. Niet de klok is bepalend voor het moment van eten maar de trek of de ontmoeting is bepalend. Inspelend daarop moeten de maaltijden kleiner worden aangeboden. Subway doet dat nu met de Really big deals door kleinere gerechten, gedurende de dag, tegen een lagere prijs aan te bieden.

Vier snacks

De Hash Browns zijn gemaakt van aardappel met een knapperige buitenkant, ze worden per vier stuks geserveerd met een dip naar keuze. Dat geldt ook voor de Chicken Triangles: kip driehoekjes uit de oven, met een krokante korst. De Side Salad is een verse snack met sla, tomaten en komkommer. De gast die meer trek heeft in iets zoets kan kiezen voor de Donut Dots: donuts met een laagje melk- of witte chocolade.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht


Subway introduceert Signature Series in Nederland

Formulenieuws – Broodjesketen Subway start met een nieuwe lijn sandwiches de Signature Series. De lijn bestaat uit acht sandwich creaties, die speciaal door chefs ontworpen. Volgens Subway geldt de introductie als de grootste menuwijziging in 58 jaar.

Lees bericht


Subway meeste vegan opties van grote fastfood ketens

Analyse - In Nederland heeft Subway de meeste vegan opties van alle grote fastfoodketens. Bij deze lunchformule is 12% van de hoofdgerechten helemaal plantaardig te bestellen. Ook bieden ze iedere woensdag de ‘Vegan Supreme’ patty op basis van quinoa en kikkererwten aan als ‘Sub of the Day’.

Lees bericht


Subway, PepsiCo en Vrumona verlengen samenwerking

Samenwerking  – Subway heeft de samenwerking met PepsiCo en drankenbedrijf Vrumona met vijf jaar verlengd.  Vrumona zal Subway restaurants in heel Nederland tot minstens eind 2027 voorzien van dranken van PepsiCo zoals Pepsi, Pepsi MAX en 7UP en Vrumona eigen merk producten zoals Sisi, Crystal Clear, Sourcy en Sourcy Vitaminwater.

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid