Taco Mundo viert jubileum met Vegan Chili con Carne


Formulenieuws  - Taco Mundo slaat ter ere van het 20-jarige bestaan de handen ineen met PLNT, het Nederlandse merk dat plantaardige vleesopvolgers biedt. Om dit jubileum te vieren biedt de formule tijdelijk een plantaardige variant op de bestseller Chili con Carne aan, de Vegan Chili con Carne.

Het PLNT Geruld Gehackt dat voor de Vegan Chili con Carne wordt gebruikt, is ontwikkeld door PLNT. Volgens Taco Mundo’s chefkok Gustavo is het vleesvervangende product niet van normaal gehakt te onderscheiden. Beide partijen zien de samenwerking als een bijdrage aan een gezondere toekomst, door smaakvolle vleesalternatieven aan te bieden. Just van der Horst, development manager Taco Mundo: “Al langere tijd hadden we de wens om een vegan variant van een populair gerecht op de kaart te zetten. In PLNT hebben we een samenwerkingspartner van Nederlandse bodem gevonden waarmee we nu een smaakvol alternatief kunnen bieden aan die klanten die kiezen voor een menu zonder vlees.” De Chili con Carne behoort tot de topfavorieten bij Taco Mundo.

De Vegan Chili con Carne is een Mexicaanse stoofschotel met zwarte bonen, bruine bonen, ui, paprika, mais en PLNT Geruld Gehackt. De Vegan Chili con Carne de komende 3 maanden bij alle 33 Taco Mundo vestigingen in Nederland te bestellen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

PLNT introduceert Crab Cake voor foodservicemarkt

Introductie - PLNT, een merk van Future Food Group, producent van plantaardige vlees- en visopvolgers, lanceert een 100% plantaardige Crab Cake voor de foodservice. Het product is gekruid zoals de traditionele Crab Cake en krijgt zijn visachtige smaak van zeewier.

Lees bericht



Redefine Meat verrast bezoekers Sial met spectaculaire show

Vakbeurzen - Een spectaculaire show van het Israëlische bedrijf Redefine Meat, de leverancier van de plantaardige biefstuk van Loetje, samen met honderden andere aanbieders die niet direct met innovaties zijn gekomen, maar wel hun bestaande producten hebben verbeterd. De jaarlijkse Sial in Parijs, de grootste levensmiddelenbeurs ter wereld, pakte ook deze editie weer uit.

Lees bericht

PLNT komt met plantaardige Tonijn

Introductie – PLNT had al een plantaardige Beef Wellington en komt nu met de plantaardige tonijn. Viskenners konden op de vakbeurs Tavola in België enige tijd geleden al kennismaken met het product, maar wordt nu breed in Nederland geïntroduceerd.

Lees bericht


PLNT introduceert kant & klare Vegan Beef Wellington

Introductie - PLNT heeft speciaal voor het Paas-assortiment de eerste kant-en-klare Vegan Beef Wellington in Nederland ontwikkeld. Volgens producent Future Food Group in Veenendaal zijn er meerdere initiatieven geweest, maar is er nu een Vegan Beef Wellington die net zo sappig en lekker is als het origineel.

Lees bericht

Future Food Group lanceert merk PLNT

Introductie - Future Food Group in Oss heeft een eigen merk ontwikkeld. Het bedrijf zet onder de naam PLNT een uitgebreide lijn vleesvervangers op de markt. De producten variëren van vegetarische kipreepjes tot plantaardig broodbeleg en zijn zowel in bulk als in stuks verpakking beschikbaar.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid