PLNT introduceert Crab Cake voor foodservicemarkt


De PLNT Crab Cake voor de foodservicemarkt

Introductie - PLNT, een merk van Future Food Group, producent van plantaardige vlees- en visopvolgers, lanceert een 100% plantaardige Crab Cake voor de foodservice. Het product is gekruid zoals de traditionele Crab Cake en krijgt zijn visachtige smaak van zeewier.

Het product is vrij van GMO's en palmolie, en duurzaam geproduceerd in Nederland zonder het gebruik van chemicaliën. “We zijn verheugd om onze 100% plantaardige Crab Cakes te introduceren bij zowel visliefhebbers als vegetariërs en vegans,” aldus Laurens Zandbergen, Manager Marketing. Future Food Group spreekt bij de plantaardige producten van opvolgers in plaats van vervangers omdat zij – zoals zij zelf aangeven – ‘geen concessie doen op het gebied van smaak, gezondheid of duurzaamheid’.

De Crab Cake is eenvoudig te bereiden waardoor het geschikt is voor de foodservicesector. Het product is te bereiden door twee minuten in de pan te frituren, maar kan ook in een pan worden gebakken. PLNT Crab Cake werd op de private labelbeurs PLMA Amsterdam Expo in mei van dit jaar geselecteerd voor de New Product Expo op basis van smaak en innovatie.

Bron: Future Food Group /@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Redefine Meat verrast bezoekers Sial met spectaculaire show

Vakbeurzen - Een spectaculaire show van het Israëlische bedrijf Redefine Meat, de leverancier van de plantaardige biefstuk van Loetje, samen met honderden andere aanbieders die niet direct met innovaties zijn gekomen, maar wel hun bestaande producten hebben verbeterd. De jaarlijkse Sial in Parijs, de grootste levensmiddelenbeurs ter wereld, pakte ook deze editie weer uit.

Lees bericht

The Veggie Lovers heeft nu biologische receptuur

Introductie – Vega heeft er een aanwinst bij: The Veggie Lovers. Het merk met verschillende vleesvervangende producten van Future Food Group heeft een upgrade ondergaan. Niet in de verpakking, maar ook door volledig over te stappen op een biologische receptuur.

Lees bericht

PLNT komt met plantaardige Tonijn

Introductie – PLNT had al een plantaardige Beef Wellington en komt nu met de plantaardige tonijn. Viskenners konden op de vakbeurs Tavola in België enige tijd geleden al kennismaken met het product, maar wordt nu breed in Nederland geïntroduceerd.

Lees bericht



PLNT introduceert kant & klare Vegan Beef Wellington

Introductie - PLNT heeft speciaal voor het Paas-assortiment de eerste kant-en-klare Vegan Beef Wellington in Nederland ontwikkeld. Volgens producent Future Food Group in Veenendaal zijn er meerdere initiatieven geweest, maar is er nu een Vegan Beef Wellington die net zo sappig en lekker is als het origineel.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid