Thuisbezorgd bekroont beste bezorgrestaurants


Eigenaren van Burgers & Frites uit Rotterdam met Thuisbezorgd Awards 2022 voor beste bezorgrestaurant van Nederland, beste bezorgrestaurant van Rotterdam en beste nieuwkomer

Verkiezing - Nederlandse bestellers bij Thuisbezorgd hebben restaurant ‘Burgers & Frites’ uit Rotterdam verkozen tot beste bezorgrestaurant van Nederland. Dat werd gisteravond tijdens de uitreiking van de jaarlijkse Thuisbezorgd.nl Awards in Zeist bekend gemaakt.

Dit jaar werd er een record van ruim 100.000 stemmen uitgebracht op restaurants in 53 verschillende categorieën. Met deze publieksprijzen bekroont Thuisbezorgd.nl voor het negende jaar op rij de best gewaardeerde restaurants op het platform. Zo werd onder andere bekend gemaakt dat de beste sushi van Nederland wordt bezorgd door Stella Sushi uit Gouda. The Fresh Factory uit Nijmegen werd beloond als beste healthy restaurant van Nederland en voor het beste vegetarische restaurant kunnen liefhebbers bij Vega Express uit Leiden terecht.

Burgers & Frites in Rotterdam bestaat sinds 2014 en kent een uitgebreid assortiment aan burgers, van de klassieke ‘broodje hamburger’ tot een gewaagde spicy burger of een Marokkaanse burger met andalousesaus.

Game changer

Naast winnaars voor de beste bezorgrestaurants in alle grote steden van Nederland, werden ook restaurants beloond die uitblinken binnen hun specialiteit. Zo werd het Tunesische Yalla Yalla by L’Oriental uit Eindhoven uitgeroepen tot beste game changer van 2022. Hier kunnen liefhebbers van de mediterraanse keuken terecht voor de lekkerste pita’s en tajines. De mediterraanse keuken valt ook in Volendam goed in de smaak. Hier viel restaurant Mina Volendam in de prijzen met een Thuisbezorgd.nl Award 2022 voor beste jonge ondernemer.

53 Awards

In totaal werden er dit jaar 53 Thuisbezorgd.nl 2022 Awards uitgereikt. Met ruim 13.000 aangesloten restaurants op het platform was de concurrentie groter dan ooit, zo laat de bezorgorganisatie weten. De restaurants die naar voren kwamen in de stemmen:

- Beste Sushirestaurant: Stella Sushi uit Gouda

- Beste Burgerrestaurant - Burgers & Frites uit Rotterdam

- Beste Aziatische restaurant - Chinees restaurant Chi uit Maastricht

- Beste Pizzeria - Little Italy uit Almere

- Beste Lunch restaurant - Roti Shop uit Amsterdam

- Beste Avondsnack - Dolce Fratelli Pizza & Pasta uit Amsterdam

De lokale winnaars in 40 Nederlandse steden zijn te vinden op de website van de Thuisbezorgd.nl Awards 2022.

Bron: Thuisbezorgd/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Minder bestellingen, maar beter resultaat bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst - Minder bestellingen, maar toch een beter resultaat. Dat is de kern van de jaarcijfers van moederbedrijf Just Eat Takeaway van het Nederlandse Thuisbezorgd. Het betere resultaat werd vooral geboekt omdat ondernemers meer betaalden aan de maaltijdenbezorgdienst. Het bedrijf wist te melden dat het operationeel resultaat in 2023 naar 324 miljoen euro steeg.

Lees bericht


Mayte Oosterveld van PLUS wordt CFO Just Eat Takeaway

Benoeming - De Raad van Commissarissen van Just Eat Takeaway.com heeft financieel  directeur Mayte Oosterveld van PLUS voorgedragen als Chief Financial Officer en lid van de Raad van Bestuur van Just Eat Takeaway.com. In die functie zal zij Brent Wissink opvolgen die zijn vertrek heeft aangekondigd.

Lees bericht

Frikandel meest bestelde product op Nieuwjaarsdag

Analyse – Traditioneel maakt Thuisbezorgd aan het einde van het jaar een overzicht van de meest populaire bestelde gerechten. Dit jaar is het overzicht uitgebreider en biedt de analyse van de bestellingen een aardige inzage in het consumptiegedrag van de Nederlander bij bestellingen. Een overzicht van de Nederlandse trek in frikandel speciaal op nieuwjaarsdag en de grootste zoetekauw van Nederland, tot...

Lees bericht




Samenwerking Getir en Thuisbezorgd.nl uitgebreid

Samenwerking – Flitsbezorger Getir en Thuisbezorgd.nl gaan meer samenwerken. Het assortiment alledaagse artikelen van Getir werd sinds mei al aangeboden op Thuisbezorgd.nl , maar daar wordt nu het assortiment van Gorillas aan toegevoegd. Alle producten worden rechtstreeks geleverd door Getir of Gorillas-bezorgers.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid