Thuisbezorgd.nl breidt eigen bezorgdienst uit naar Nijmegen


Bezorgdienst - Thuisbezorgd.nl startte onlangs met hun eigen bezorgservice Scoober in Nijmegen. Door de inzet van deze dienst hebben restaurants die niet over eigen koeriers beschikken de mogelijkheid om hun maaltijden te gaan bezorgen.

Diverse restaurants hebben zich al aangemeld, zoals Mia, Why Not en Chidoz. De lancering in Nijmegen is onderdeel van de versnelde uitbreiding  van Scoober in Nederland en het nieuwe pakket maatregelen van Thuisbezorgd.nl om restaurants in deze tijd te steunen. Richard Naaijkens, Head of Scoober Sales Nederland: "Dankzij deze nieuwe service hebben inwoners uit Nijmegen nu toegang tot de menu's van een aantal restaurants in de stad. Daarnaast hopen we in deze tijd ook restaurants in Nijmegen te ondersteunen die door de corona-maatregelen de deuren moeten sluiten voor gasten en alleen nog omzet kunnen maken door bezorging en afhalen.”

Steun

De start van de eigen bezorgdienst in Nijmegen maakt onderdeel uit van het steunpakket van Thuisbezorgd.nl voor restaurants. De grootste etenbestelsite van Nederland maakte naar aanleiding van de maatregelen van de regering een tweede pakket ter ondersteuning van restaurants bekend. Tot dusver heeft Thuisbezorgd.nl, volgens eigen opgave, wereldwijd al voor meer dan €30 miljoen aan ondersteuning van restaurants en voor ongeveer €6 miljoen aan ondersteuning van zorgmedewerkers uitgegeven.

Het nieuwe ondersteuningspakket voor restaurants bestaat onder meer uit een korting op de Scoober-commissie waardoor bezorging zo goed als kosteloos is voor aangesloten restaurants. Daarnaast is de commissie voor nieuwe restaurantaanmeldingen 0%. De commissie voor afhaalbestellingen, welke in maart al tijdelijk afgeschaft was, blijft ook 0%. Deze maatregelen blijven van kracht tijdens de sluiting van de horeca in de komende maand.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Foodservicesector laat stevige groei zien

Analyse – De groei in foodservice zit er stevig in. Over periode 6 en 7, week 21 t/m 28, (23 mei t/m 17 juli 2022) laat de foodservicemonitor een stijging zien van respectievelijk 31% en 16,6%. Het betreft de groei in de toelevering van eten en drinken in Foodservice ten opzichte van vorig jaar. In vergelijking met dezelfde periode vorig jaar staat het groeicijfer van periode 7 op een...

Lees bericht


Just Eat Takeaway opent eigen supermarkt in Berlijn

Bezorgdienst - Just Eat Takeaway, het moederbedrijf van Thuisbezorgd, opent een eigen darkstore in Berlijn. De pilot-locatie van Lieferando Express, waaronder Thuisbezorgd in Duitsland werkt, volgt op de succesvolle introductie van het model in Canada, waar het bekend staat als Skip Express Lane.

Lees bericht

Thuisbezorgd gaat boodschappen van Marqt bezorgen

Bezorgdienst - Biologische supermarktketen Marqt gaat samenwerken met Thuisbezorgd.nl. Consumenten kunnen kiezen uit meer dan 300 biologische en milieuvriendelijke producten. De bestelling wordt direct bezorgd vanuit de winkels van Marqt in Amsterdam en Den Haag.

Lees bericht

Villa Massa sponsor van ‘Highest Climber Award’

Restaurant – Villa Massa Limoncello is sponsor van de prijs voor het restaurant dat het snelst is gestegen op de lijst van ‘Worlds 50 Best Restaurants 2022’. Deze prestigieuze prijzen in de wereld van de gastronomie worden op 18 juli in Londen uitgereikt.

Lees bericht


CBS ziet forse groei horeca in eerste kwartaal 2022

Analyse - De omzet in de horeca groeide in het eerste kwartaal van 2022 met 9,7 procent ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Dat komt vooral door versoepeling van de coronamaatregelen. Vergeleken met het eerste kwartaal vorig jaar lag de horecaomzet 92,2 procent hoger, maar ook dat werd veroorzaakt door een strenge lockdown in het eerste kwartaal 2021. De cijfers zijn afkomstig van het...

Lees bericht
© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid