Thuisbezorgd.nl breidt eigen bezorgdienst uit naar Nijmegen


Bezorgdienst - Thuisbezorgd.nl startte onlangs met hun eigen bezorgservice Scoober in Nijmegen. Door de inzet van deze dienst hebben restaurants die niet over eigen koeriers beschikken de mogelijkheid om hun maaltijden te gaan bezorgen.

Diverse restaurants hebben zich al aangemeld, zoals Mia, Why Not en Chidoz. De lancering in Nijmegen is onderdeel van de versnelde uitbreiding  van Scoober in Nederland en het nieuwe pakket maatregelen van Thuisbezorgd.nl om restaurants in deze tijd te steunen. Richard Naaijkens, Head of Scoober Sales Nederland: "Dankzij deze nieuwe service hebben inwoners uit Nijmegen nu toegang tot de menu's van een aantal restaurants in de stad. Daarnaast hopen we in deze tijd ook restaurants in Nijmegen te ondersteunen die door de corona-maatregelen de deuren moeten sluiten voor gasten en alleen nog omzet kunnen maken door bezorging en afhalen.”

Steun

De start van de eigen bezorgdienst in Nijmegen maakt onderdeel uit van het steunpakket van Thuisbezorgd.nl voor restaurants. De grootste etenbestelsite van Nederland maakte naar aanleiding van de maatregelen van de regering een tweede pakket ter ondersteuning van restaurants bekend. Tot dusver heeft Thuisbezorgd.nl, volgens eigen opgave, wereldwijd al voor meer dan €30 miljoen aan ondersteuning van restaurants en voor ongeveer €6 miljoen aan ondersteuning van zorgmedewerkers uitgegeven.

Het nieuwe ondersteuningspakket voor restaurants bestaat onder meer uit een korting op de Scoober-commissie waardoor bezorging zo goed als kosteloos is voor aangesloten restaurants. Daarnaast is de commissie voor nieuwe restaurantaanmeldingen 0%. De commissie voor afhaalbestellingen, welke in maart al tijdelijk afgeschaft was, blijft ook 0%. Deze maatregelen blijven van kracht tijdens de sluiting van de horeca in de komende maand.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws
Horeca verliest met kerst 400 miljoen aan retail bij sluiting

Analyse – Als de restaurants dicht moeten blijven met de kerstdagen verliest deze horecatak rond de 400 miljoen aan omzet aan de supermarkten. 30% tot 40% daarvan (gemiddeld 35%, red.) is de inkoop eten en drinken. En bij sluiting van de horeca wordt dit gekocht in de retail. Dat is becijferd door data-analist Rien de Koning van Datlinq.

Lees bericht

Rutte spreekt steun uit aan horeca en zoekt naar openingsmogelijkheden

Politiek – Minister-president Mark Rutte heeft in een gesprek met Koninklijke Horeca Nederland (KHN) zijn steun uitgesproken aan de ondernemers en medewerkers in de horeca en aangegeven dat hij in gezamenlijkheid met de sector wil kijken naar gefaseerde openingsmogelijkheden in december. Voor eind volgende week neemt hij een beslissing over de opening van de horeca voor kerst.

Lees bericht


Bluezone zegt het coronavirus in restaurants te doden

Technologie – Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar testen tonen het aan, een gepatenteerde technologie van Middleby Corporation zou de lucht van binnenruimte tot bijna 100% zuiveren van virussen, waaronder ook corona. De ontwikkelaar van het filterloze luchtzuiveringssysteem, dat is ontwikkeld voor het Amerikaanse leger, zou 99,9995% van alle virussen en andere verontreinigingen binnenshuis vernietigen.

Lees bericht

Uber Eats breidt uit met vijf nieuwe bezorgsteden

Bezorgdienst – Uber Eats breidt uit in Nederland en is vanaf vandaag beschikbaar in Leeuwarden, Nieuwegein, Den Helder, Alphen a/d Rijn en Gouda. De keuze voor deze steden is gebaseerd op data die duidelijk maakt dat er in deze steden veel interesse is in de bezorg-app.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid