‘Thuisbezorgd.nl verlaagt afhaalcommissie tijdelijk tot 0%’


Wijzigingen in de Raad van Commissarissen en in de Raad van Bestuur bij Just Eat Takeaway

Bezorgdienst – Meer bezorgers aantrekken en extra personeel om het aantal nieuwe aanmeldingen te verwerken, met die maatregelen wil Thuisbezorgd.nl de inmiddels 2000 nieuwe aanmeldingen vanuit de horeca te verwerken. Ook het aantal gemeenten waar Thuisbezorgd.nl bezorgt wordt verder uitgebreid en de afhaalcommissie wordt tijdelijk verlaagd tot 0%.

Thuisbezorgd.nl zegt zich te realiseren dat een aantal restaurants economisch ernstig lijdt onder de huidige crisis. Daarom wil het bezorgbedrijf restaurants helpen om een deel van hun omzet te halen uit bezorging. Het gaat om restaurants in het hogere segment, snackbars, Chinese (afhaal)restaurants en restaurants die momenteel in zijn geheel niet bezorgen.

Uitbreiding Scoober

Om de enorme aanvraag aan te kunnen wordt nu extra personeel aangetrokken. Thuisbezorgd.nl heeft verder besloten de eigen bezorgdienst Scoober, bekend van de fietsers op oranje e-bikes, versneld uit te rollen naar extra steden. Die bezorgservice stelt gesloten restaurants in staat te starten met bezorging, zonder daarvoor eigen bezorgers in dienst te hoeven nemen. Almere en Enschede zijn vanaf deze week geopend en Haarlem volgt binnenkort. Na deze uitbereiding is Scoober beschikbaar in 14 Nederlandse steden.

Afhaalcommissie

Een andere maatregel is dat vanaf vandaag ook afhaalrestaurants zich bij Thuisbezorgd.nl kunnen aanmelden. Dit levert voor restaurants zonder bezorgdienst het voordeel op dat men direct weer voor afhaal kan openen. De klant bestelt in de app of via de website, betaalt online en de bestelling kan vervolgens afgehaald worden bij het restaurant, zonder in de rij te hoeven staan. Op verzoek van de vakvereniging ProFri, de Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers en het Ambachtelijk IJscentrum zal Thuisbezorgd.nl per direct tot nader order haar afhaalcommissie verlagen tot 0%.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Alide van Toor beoogd opvolger Frans van Rooij bij Profri

Benoeming – Alida van Toor (1965) is voorgedragen als beoogd voorzitter van Vereniging Professionele Frituurders (ProFri). Zij volgt daarmee Frans van Rooij op die terugtreedt als voorman van de vakvereniging. Van Toor was van 2006 tot eind 2022 eigenaresse van cafetaria De Halte in Meerkerk.

Lees bericht


Thuisbezorgd reikt awards uit aan beste bezorgrestaurants

Verkiezing - Thuisbezorgd.nl reikt jaarlijks de awards uit voor de beste bezorgrestaurants van Nederland. Burgers & Frites uit Rotterdam kwam net als vorig jaar als winnaar uit de bus en ontving de titel: Beste bezorgrestaurant van Nederland. Het was de tiende keer dat de awards werden uitgereikt.

Lees bericht

ILT gaat strenger controleren op naleving SUP-regels

Controle - De ILT (Inspectie Leefomgeving en Transport) gaat cafetaria’s strenger controleren op de naleving van de nieuwe verpakkingsregels, de zogenaamde Singel Use Plastic (SUP)-regels. Daarvoor waarschuwt vakvereniging ProFr, die daarover bericht heeft ontvangen van de inspectiedienst.

Lees bericht

Thuisbezorgd.nl verlengt sponsorship met UEFA

Sponsoring - Het moederbedrijf van Thuisbezorgd.nl, Just Eat Takeaway.com, verlengt haar partnership met de UEFA Champions League, UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League tot 2027, waarmee het totale aantal UEFA-competities dat het bedrijf ondersteunt op 11 komt.

Lees bericht


Foodsector blij met uitblijven strenge controle verpakkingsregels

Politiek – CBL en branchevereniging ProFri voor professionele frituurders zijn blij met de uitspraak van demissionair staatssecretaris Vivianne Heijnen van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat over het in de ijskast zetten van de controles op de nieuwe verpakkingsregels. Zij heeft besloten dat deze weliswaar blijven, maar dat de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) ze niet streng gaat controleren. Ook het...

Lees bericht




© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid