Tony’s Chocolonely neemt chocoladefabriek Althaea-De Laet over


Overname – Tony’s Chocolonely neemt Althaea N.V. en De Laet Int. over en voegt deze samen tot chocoladefabriek Althaea-De Laet Int. De overname betekent dat Tony’s vanaf nu haar repen zelf kan produceren, of zoals gezegd wordt in het persbericht: moduleren.

De chocoladefabriek produceerde al voor Tony’s, zelfs vanaf het eerste uur. Maar door het familiebedrijf over te nemen zegt het chocolademerk dat het sneller kan innoveren en flexibeler is in het opschalen.

De chocoladefabriek was al geruime tijd op zoek naar een geschikte partner voor overname, omdat er geen opvolgers waren binnen het familiebedrijf. Nu Tony’s Chocolonely de productiefaciliteit overneemt is die continuïteit gewaarborgd. De overname is ook een eerste stap naar de Tony’s droom: het Tony’s Chocolonely Chocolate Circus. Die fabriek wordt de komende jaren gebouwd in Zaandam.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsCoco & Sebas neemt zestien Leonidas-locaties over

Overname - Het Brabantse premium chocolademerk Coco & Sebas heeft overeenstemming bereikt met de curator van Handelsonderneming Min B.V. over de doorstart van het grootste deel van de door haar geëxploiteerde Leonidas-winkels en de distributieactiviteiten in Roosendaal.

Lees bericht

Pauwels Engineering nieuwe eigenaar Lovechock

Overname - Om de toekomstvisie van het bedrijf te versterken heeft Lovechock BV de krachten gebundeld met het Belgische familiebedrijf Pauwels Engineering NV. Door de fusie kan Lovechock, dat op een duurzame wijze chocolade maakt, sneller groeien.

Lees bericht

Milka gaat samenwerking aan met Patissier Hidde de Brabander

Samenwerking – Milka spreekt van de grootste verandering in het merk sinds 25 jaar. Met een nieuwe merkcampagne en een aangepaste receptuur introduceert het chocolademerk de meest tedere chocolade ooit. Ter ere van deze vernieuwde formule ontwikkelt Milka samen met Meester Patissier Hidde de Brabander een recept voor de ‘Ultieme Milka Chocoladefondue’.

Lees berichtTony’s Chocolonely beste werkgever in FMCG Retail

Verkiezing  – Op basis van een grootschalig onderzoek onder ruim 1 miljoen werknemers roept Effectory, een bureau in medewerkersonderzoek, Tony's Chocolonely uit tot World-class Workplace 2022 in de sector FMCG Retail. Het bedrijf ontvangt daarmee een Effectory World-class Workplace-keurmerk.

Lees bericht© 2023 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid