Twee HMSHost-projecten in de prijzen bij Schiphol Business Awards
Luchthaven – De Food Professionals van HMSHost hebben de Team Spirit Award gewonnen. Daarnaast heeft HMSHost ook de Innovation Award gewonnen. Deze is uitgereikt aan ‘Soup and Bakery by De Verspillingsfabriek’. Amsterdam Airport Schiphol reikt de awards uit aan partners die een uitzonderlijke prestatie hebben geleverd.
Het team van Food Professionals wordt binnen horecabedrijf HMSHost opgeleid tot chefs. De opleiding is in eigen huis ontwikkeld, in samenwerking met SVO, vakopleiding food in Houten. Bedoeling is dat de Food Professionals hun opgedane kennis met de collega’s op de werkvloer delen en zich daarnaast ontwikkelen tot perfecte voorbeelden van gastheer en gastvrouw.
Interactie
Voor reizigers op een luchthaven is het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen. In belangrijk mate wordt dat bepaald door de interactie met mensen op de luchthaven. HMSHost heeft het voordeel om de reis van reizigers een beetje minder efficiënt te maken, maar wel een beetje persoonlijker te maken. Volgens de Schiphol Group heeft juist de aandacht die deze groep verspreid onder collega’s én gasten, gemaakt dat zij als winnaar zijn uitgeroepen.
Innovation Award
HMSHost International ontving de Innovation Award voor het duurzame concept ‘Soup & Bakery by De Verspillingsfabriek’ die haar deuren in februari 2019 op Amsterdam Airport Schiphol opende. Het initiatief is gezamenlijk met Royal Schiphol Group opgezet. Het project moet duidelijk maken dat noch voedsel, noch talent wordt verspild om nieuwe producten te creëren.
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Cafetariaformule Kwalitaria ziet vega aandeel groeien
Formulenieuws – De vraag naar vegetarisch groeit nog steeds, merkt ook Kwalitaria. En daarmee groeit ook het aanbod van de cafetariaformule. De ruim 135 vestigingen hebben een steeds uitgebreider vega assortiment met onder andere burgers, snacks en friet specials.
Lees berichtTer Marsch & Co pakt wéér goud tijdens NK Lekkerste Burger
Wedstrijd - Andy Hoogvliets van Ter Marsch & Co Rotterdam heeft goud gepakt tijdens het NK Lekkerste Burger 2024 op de Horecava. Daarmee raakt de prijzenkast van de burgerboetiek nog voller dan hij al was.
Lees berichtHMSHost opent Bubbles Seafood & Winebar op Schiphol
Formulenieuws – HMSHost Nederland, onderdeel van Dufry Group, wereldmarktleider in de hospitality branche voor reizigers onderweg, opent een nieuwe locatie van ‘Bubbles - Seafood & Winebar’ op Amsterdam Airport Schiphol. De locatie was al op Schiphol gevestigd, maar is verplaatst naar Lounge 2.
Lees berichtSchiphol Airport krijgt tweede Health Food Wall
Luchthaven - Health Food Wall opent 5 mei twee Intelligent Fridges in het onbemande shopconcept Gate 24/7 op Schiphol Airport. Health Food Wall had al sinds 2019 een locatie in de centrale hal van Schiphol Plaza maar krijgt daar nu een locatie bij.
Lees berichtHMSHost opent Grand Café Het Uitzicht op Rotterdam Airport
Luchthaven – HMSHost Nederland heeft op Rotterdam The Hague Airport het nieuwe restaurant ‘Grand Café Het Uitzicht’ geopend. Reizigers kunnen voortaan voorafgaand aan de security binnen en buiten het restaurant terecht op dit terras met uitzicht op de luchthaven.
Lees berichtHMSHost gaat vier horecalocaties neerzetten op Helsinki Airport
Luchthaven – Horecabedrijf HMSHost International heeft in Finland een contract ter waarde van 50 miljoen euro binnengehaald en mag daarvoor vier nieuwe restaurants openen voor de periode van zes jaar op de luchthaven van Helsinki. Met de opdracht bouwt HMSHost haar positie in de Finland fors uit.
Lees bericht