Tweede Jitha’s Deli van Van Staveren opent in Almere


De Jitha's Deli zoals die in Emmeloord is ingericht

Tankshop – De shop van Shell tankstation en laadplein in Almere Buiten Oost aan De Striptekenaar 83 wordt momenteel verbouwd naar een Jitha’s Deli. Op de locatie vestigt zich de tweede Jitha’s Deli van Van Staveren. De locatie in Almere opent de deuren op 8 april 2024.

De eerste Jitha’s Deli werd in 2021 geopend in Emmeloord, vlak naast het hoofdkantoor van het familiebedrijf N. van Staveren. Aanvankelijk als Jitha, de voornaam van de huidig directeur Jitha van Staveren. In 2022 werd na een aantal aanpassingen aan het shopconcept Deli aan de naam toegevoegd, omdat er nog meer versbeleving aan het concept werd toegevoegd.

Rust

Bij Jitha’s Deli draait het om service, beleving, genieten, verleiden en verbinding maken tussen gast en medewerker. Het moet ook een plek zijn waar mensen tot rust komen, vandaar dat er in de shop in Emmeloord een grote leestafel staat opgesteld achterin de shop. Jitha’s Deli is in samenwerking met het Amsterdamse strategisch ontwerpbureau Sandenburg concept creation ontworpen

Pinsa

Één van de smaakmakers in het assortiment is de versbereide pinsa. Een ambachtelijk Italiaans product dat veganistisch en vetarm is, en minder calorieën en koolhydraten bevat dan een pizza. Inmiddels een populaire broodsoort, maar in 2021 vrijwel onbekend. Ook in Almere staat de pinsa centraal, net als de koffie van Blanche Dael. Een koffiebranderij en theepakkerij uit Maastricht.

Van Staveren heeft plannen om op meerdere locaties een Jitha's Deli te openen.

Bron: N. van Staveren/@FoodClicks

Aankondiging van de nieuwe, tweede, Jitha's Deli in Almere

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsFastned opent eerste Belgische shop bij snellaadstation

Buitenland - Fastned, het Europese snellaadbedrijf, heeft vandaag zijn allereerste shop en restaurant geopend. De opening van de shop is een volgende stap in Fastneds ontwikkeling, die het elektrische laden nog aangenamer moet maken. De shop ligt aan de E19 tussen Antwerpen en Breda ter hoogte van Brecht.

Lees bericht

Druk bezochte Sial Parijs bijna op niveau van 2018

Vakbeurzen – Levensmiddelenvakbeurs Sial Parijs heeft de deuren gesloten met een uiterst positief resultaat, laat de organisatie weten. Met meer dan 7.000 exposanten uit 127 landen en 265.000 bezoekers haalde de editie 2022 bijna het niveau van 2018, de beurs voor de pandemie. Terwijl sommige landen nog wel reisrestricties kennen.

Lees bericht

Drukke eerste dag bij Gastvrij Rotterdam

Vakbeurzen – Het was druk op de eerste beursdag van Gastvrij Rotterdam. De beurs die groter is dan de vorige editie, kende op bepaalde momenten zelfs opstoppingen in de gangpaden, wat tamelijk uniek is voor de Rotterdamse horecabeurs. De drukte liet zien dat het enthousiasme in de horeca groot is, ondanks de wellicht wat sombere geluiden over de nabije toekomst van...

Lees bericht


© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid