Uber Eats breidt verder uit in Almelo en Limburg


Dit nieuwe partnership geldt voor alle Getir-winkels, waardoor Uber Eats-gebruikers toegang krijgen tot meer dan 2.000 producten

Bezorgdienst - Uber Eats is vanaf vandaag ook beschikbaar in Almelo, Heerlen, Kerkrade en Sittard-Geleen. De keuze voor deze nieuwe steden is gebaseerd op data die laat zien dat er rond deze steden veel interesse is in de bezorg-app.

Het aantal bezorglocaties voor samenwerkende fastfoodketen met Uber Eats zoals KFC, Subway en McDonald’s breidt hierdoor ook verder uit. Maar de bezorgdienst werkt ook samen met partijen zoals Bakker Bart, Happy Italy, en Bagels & Beans. Aukeline Tolman, General Manager Uber Eats Nederland: “We hopen dat we met de introductie in Almelo, Heerlen, Kerkrade en Sittard-Geleen het restaurant-gevoel bij de mensen thuis brengen en kijken uit naar de samenwerking met lokale restaurants.”

Het thuis laten bezorgen van maaltijden past niet alleen in de gemakstrend bij consumenten, maar is in deze coronaperiode ook uiterst belangrijk voor veel bedrijven. Zolang de horeca is gesloten is afhalen en bezorgen de enige mogelijk om nog omzet te maken.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bagels & Beans rolt voorjaar uit met Rontbijt

Formulenieuws - Er wordt vaker buiten de deur ontbeten en op afwijkende tijdstippen. Daarom kun je bij Bagels & Beans al jaren de hele dag door ontbijten. Tijdens de voorjaarscampagne Rontbijt doet deze Nederlandse espressobarformule hier nog een schepje bovenop met een winactie voor ontbijters. Verder introduceert de formule de bagelplant.

Lees bericht


Subway introduceert Signature Series in Nederland

Formulenieuws – Broodjesketen Subway start met een nieuwe lijn sandwiches de Signature Series. De lijn bestaat uit acht sandwich creaties, die speciaal door chefs ontworpen. Volgens Subway geldt de introductie als de grootste menuwijziging in 58 jaar.

Lees bericht

McDonald’s brengt Happy Meal voor volwassenen

Formulenieuws –McDonald’s biedt vanaf 27 februari een Happy Meal voor volwassenen. Hierbij heeft de gast de keuze tussen een Big Mac menu of een menu met 9 McNuggets. Daarnaast biedt het menu een speeltje als vanouds, namelijk een speciale collectors item ontworpen door het Amerikaanse talent Kerwin Frost.  Het McDonald’s Happy Meal voor volwassenen is uitsluitend als App Exclusive verkrijgbaar...

Lees bericht

De Beren populairste restaurantketen Nederland

Onderzoek – De Beren is de best bezochte restaurantketen in Nederland (14%). Bovendien is De Beren de laatst bezochte keten voor 10% van de Nederlanders. Personen in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar bezoeken het vaakst een restaurantketen (65%).

Lees bericht



Bagels & Beans geeft Nederlandse daklozen warme voeten

Actie - Als resultaat van de decembercampagne ‘Wie geef jij warme voeten? Deel de warmte!’ heeft Bagels & Beans 5.000 paar nieuwe sokken gedoneerd aan dak- en thuislozen in Nederland. De speciale donatiesokken zijn aan Leger des Heils locaties in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam overhandigd.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid