Uitrol AH to go bij tankstations bp pas in 2021


AH to go-locatie bij bp De Hucht

Petrol – De uitrol van de Albert Heijn to go-locaties op zo’n 100 bp tankstations in Nederland zal niet, zoals eerder aangekondigd, na de zomer van 2020 starten, maar pas in 2021. Een woordvoerder van Albert Heijn heeft dat tegenover @FoodClicks bevestigd.

Bekend was dat er door corona al enige vertraging zou komen in de verdere uitrol, maar nu blijkt dat er dit najaar geen nieuwe locaties in de combinatie bp en Ah to go te verwachten zijn. De coronamaatregelen en de aanpassingen die de maatregelen in de shop vragen zijn de directe aanleiding. De laatste locatie die gezamenlijk dit jaar geopend werd, is bp Van Twist aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht. Deze locatie opende eind juli.

Pilot van drie jaar

In maart van dit jaar maakten Albert Heijn en bp bekend hun samenwerking te willen uitbreiden naar zo'n 100 locaties. Op dat moment hadden beide partijn acht gezamenlijke locaties open als proef. De verdere uitbreiding van de samenwerking zou volgen na deze pilot van bijna drie jaar. De Albert Heijn-winkel bij de bp-stations biedt de klant een grote keuze aan ter plekke vers bereid eten en drinken voor onderweg, zoals baristakwaliteit koffie, belegde broodjes, salades, croissants, snacks en verse vruchten- en groentesappen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘Beter Eten Festival laat zien waar nu AH staat’

Festival – Albert Heijn organiseerde vrijdag 29 en zaterdag 30 april het eerste Beter Eten Festival in Expo Haarlemmermeer. Ruim 13.000 betalende bezoekers brachten een bezoek aan het festival. AH wilde met het event laten zien dat gezond eten nu al toegankelijker en beschikbaar is. CEO Marit van Egmond van AH daarover: “Maar om het eten echt gezond te maken hebben we nog een...

Lees berichtAH start met verpakkingsvrij boodschappen doen

Formulenieuws  - Albert Heijn lanceert een nieuw zelftapconcept waarmee klanten een groot deel van hun dagelijkse boodschappen duurzamer kunnen verpakken. Klanten vullen hun van huis meegenomen pot of zak, of ter plekke gekochte verpakking, namelijk zelf af. Het gaat om producten zoals muesli, pasta, broodbeleg, thee en noten.

Lees bericht

REWE ontwikkelt en test vier to go-shopformats

Buitenland – REWE, moedermaatschappij van groothandel Lekkerland in Nederland, heeft een viertal shopconcepten ontwikkeld, die momenteel in Duitsland worden getest. Het gaat om shopconcepten voor hightraffic-locaties, als treinstations en luchthaven en universiteiten, kantoren en ziekenhuizen. De vier ontwikkelde concepten verschillen in productaanbod en gebruikte techniek.

Lees berichtOnbemand rukt op, binnenkort eerste onbemande frietkraam

Shopconcept – Onbemande locaties waar eet- en drinkwaren wordt aangeboden rukken op. Niet alleen als stand alone vendingmachines, maar ook steeds vaker als shopconcept. In Nederland is binnen petrol De Haan Minerale Oliën een voortrekker en Albert Heijn binnen de supermarktsector, maar die dreigt te worden ingehaald door Aldi. Nieuw in Nederland is de Lokettaria, een onbemande frietkraam.

Lees bericht© 2022 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid