Uitrol AH to go bij tankstations bp pas in 2021


AH to go-locatie bij bp De Hucht

Petrol – De uitrol van de Albert Heijn to go-locaties op zo’n 100 bp tankstations in Nederland zal niet, zoals eerder aangekondigd, na de zomer van 2020 starten, maar pas in 2021. Een woordvoerder van Albert Heijn heeft dat tegenover @FoodClicks bevestigd.

Bekend was dat er door corona al enige vertraging zou komen in de verdere uitrol, maar nu blijkt dat er dit najaar geen nieuwe locaties in de combinatie bp en Ah to go te verwachten zijn. De coronamaatregelen en de aanpassingen die de maatregelen in de shop vragen zijn de directe aanleiding. De laatste locatie die gezamenlijk dit jaar geopend werd, is bp Van Twist aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht. Deze locatie opende eind juli.

Pilot van drie jaar

In maart van dit jaar maakten Albert Heijn en bp bekend hun samenwerking te willen uitbreiden naar zo'n 100 locaties. Op dat moment hadden beide partijn acht gezamenlijke locaties open als proef. De verdere uitbreiding van de samenwerking zou volgen na deze pilot van bijna drie jaar. De Albert Heijn-winkel bij de bp-stations biedt de klant een grote keuze aan ter plekke vers bereid eten en drinken voor onderweg, zoals baristakwaliteit koffie, belegde broodjes, salades, croissants, snacks en verse vruchten- en groentesappen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsAH start gratis bezorgservice AH Compact

Formulenieuws – Nog steeds geen winstgevende service, maar Albert Heijn zet volop in op de groei van online boodschappen doen met haar bezorgservice. Het bedrijf ziet de toegenomen belangstelling bij de consument en wil een grotere rol spelen in het bezorgen. Niet alleen heeft de supermarktketen de bezorgcapaciteit in krap twaalf maanden verdubbeld, ook lanceert Albert Heijn vandaag een nieuwe, gratis...

Lees bericht


Corona heeft weinig invloed op veilingprijzen tankstations

Veiling - De huurrechten van de tankstations langs de Nederlandse snelwegen lijken niet echt te hebben te lijden onder de coronaperikelen. Afgelopen woensdag werden de huurrechten van 29 tankstations voor 15 jaar geveild voor bedragen die niet echt onder deden voor bedragen van eerdere veilingen.

Lees bericht


BP opent nieuwe locatie met AH to go

Petrol – bp en Van Twist openen vandaag aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht een gloednieuw tankstation met daarin een nieuwe locatie van AH to go. Albert Heijn en bp hadden al een samenwerking op acht stations met AH to go maar krijgen daar nu dus een nieuwe locatie bij.

Lees bericht

AH to go meest populaire shop onderweg

Onderzoek -  Meer dan vier op de tien consumenten (43%) die weleens onderweg eten en drinken kopen doen dit bij AH to go. Hiermee is het gemaksconcept de meest bezochte on the move shop. Dit blijkt uit de tweede editie van de Smart Food Monitor, een online onderzoek van Multiscope onder 7.300 Nederlanders.

Lees bericht© 2020 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid