Uitrol AH to go bij tankstations bp pas in 2021


AH to go-locatie bij bp De Hucht

Petrol – De uitrol van de Albert Heijn to go-locaties op zo’n 100 bp tankstations in Nederland zal niet, zoals eerder aangekondigd, na de zomer van 2020 starten, maar pas in 2021. Een woordvoerder van Albert Heijn heeft dat tegenover @FoodClicks bevestigd.

Bekend was dat er door corona al enige vertraging zou komen in de verdere uitrol, maar nu blijkt dat er dit najaar geen nieuwe locaties in de combinatie bp en Ah to go te verwachten zijn. De coronamaatregelen en de aanpassingen die de maatregelen in de shop vragen zijn de directe aanleiding. De laatste locatie die gezamenlijk dit jaar geopend werd, is bp Van Twist aan de Laan der Verenigde Naties in Dordrecht. Deze locatie opende eind juli.

Pilot van drie jaar

In maart van dit jaar maakten Albert Heijn en bp bekend hun samenwerking te willen uitbreiden naar zo'n 100 locaties. Op dat moment hadden beide partijn acht gezamenlijke locaties open als proef. De verdere uitbreiding van de samenwerking zou volgen na deze pilot van bijna drie jaar. De Albert Heijn-winkel bij de bp-stations biedt de klant een grote keuze aan ter plekke vers bereid eten en drinken voor onderweg, zoals baristakwaliteit koffie, belegde broodjes, salades, croissants, snacks en verse vruchten- en groentesappen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

AH geeft zakelijke klant 10% korting op plantaardig en biologisch

Formulenieuws- Albert Heijn biedt geeft alle zakelijke klanten voortaan standaard 10% korting op alle biologische en AH Terra-producten. Deze laatste is de volledig plantaardige lijn van het eigenmerk. Albert Heijn is de eerste supermarkt in Nederland met een standaardkorting op Bio en AH Terra voor zakelijke klanten.

Lees bericht


‘Kwart supermarktomzet tabak naar tankstations en tabakszaken’

Tankstations - In de eerste vier weken van het jaar is de verkoop van tabak hard gedaald bij de supermarkten, terwijl de tankstations en de tabaks- en gemakszaken de omzet fors zagen toenemen. Volgens cijfers van marktonderzoekbureau Circana lag de omzet bij supermarkten 25% lager. Opvallend want vooralsnog zijn alleen de eigen filialen van Albert Heijn gestopt met de verkoop van...

Lees bericht

Sligro stopt met verkoop tabak per 1 juli 2024

Tabak - Groothandel Sligro stopt met de verkoop van tabak en rookwaren per 1 juli 2024. In de bezorgservicetak van het bedrijf is sprake van nog twee lopende contracten, die ook na 1 juli 2024, worden gerespecteerd, zo laat de groothandel uit Veghel bij de presentatie van de jaarcijfers weten.

Lees berichtGertie en Ron al 25 jaar het gezicht van Bufkes

Formulenieuws - 25 jaar geleden startten Gertie en Ron Groenendijk-Leijs het allereerste Bufkes restaurant in het Corio Center te Heerlen. Inmiddels staat de teller bij Bufkes op ruim 20 restaurants en ruim 20 shop-in-shop franchisevestigingen.

Lees bericht

Geen tabaksverkoop op Schiermonnikoog na 1 juli

Tabak - Als per 1 juli de tabakswet van kracht gaat en supermarkten mogen geen tabakswaren meer verkopen, kunnen inwoners van Schiermonnikoog geen tabak meer krijgen. Het enige alternatief na de supermarkt is een bp-tankstation op het eiland, maar die heeft geen shop.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid