Utrechtse bagelbazen Nienke & Dave openen derde locatie


Nienke Kroneman en Dave Kieft staan niet stil en openen in Utrecht hun derde Bagels & Beans

Formulenieuws – Nienke Kroneman en Dave Kieft staan niet stil en openen in Utrecht hun derde Bagels & Beans. De nieuwste locatie opent op 8 april aan de Twijnstraat in de domstad.

Kroneman en Kieft staan in hun geliefde Utrecht al bekend om de twee vestigingen aan de Amsterdamsestraatweg en de Bilstraat. Bij beide leefkamers - want die functie hebben zij voor de omliggende buurt – zetten zij zich dagelijks in voor hun gasten. Dat willen zij straks ook gaan doen aan de Twijnstraat. Nienke: “Om zo te groeien is nooit een doel op zich geweest voor ons. We ondernemen op een manier waarbij dingen op ons pad komen. Maar we houden wel onze oren en ogen open. Soms komt er dan iets voorbij. Als het moment klopt én nog belangrijker het gevoel is goed, dan kan het een match zijn. Zoals nu bij de Twijnstraat.’

Iets nieuws

Kieft: “We gaan met deze vestiging echt weer wat nieuws neerzetten in de straat, daar heb ik ongelofelijk veel zin in. Wat deze locatie juist zo interessant maakt is dat de vestiging zich aan de andere kant van de stad begeeft. Namelijk in het centrum.” De locatie ligt aan een doorgaande weg met speciaalzaken en winkeltjes. Hij vervolgt: “We zullen hierdoor naast de vaste gasten ook een grotere stroming van toeristen en dagjesmensen krijgen. Die doelgroep zal wellicht voor meer to go bestellingen kiezen en voor een constante aanloop in de vestiging zorgen. Om hen ook allemaal die Bagels & Beans ervaring te geven, daar heb ik enorm veel zin in.”

Balans

Drie locaties aansturen vraagt ook om aanpassingen. Kieft: “Nienke is behoorlijk perfectionistisch, let op de kleinste details. Dat is mega belangrijk. Doordat ik juist meer durf te vertrouwen op het proces en makkelijker dingen uit handen kan geven, zorgen wij voor balans bij elkaar en in onze teams.’ Kroneman: “Onze bedrijfsleiders zijn de basis van de vestgingen. Wij overzien het totaalplaatje en springen bij waar nodig. We willen ook zeker op de vloer aanwezig blijven, daar ligt ook onze kracht.”

Bron: Bagels & Beans/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Bagels & Beans rolt voorjaar uit met Rontbijt

Formulenieuws - Er wordt vaker buiten de deur ontbeten en op afwijkende tijdstippen. Daarom kun je bij Bagels & Beans al jaren de hele dag door ontbijten. Tijdens de voorjaarscampagne Rontbijt doet deze Nederlandse espressobarformule hier nog een schepje bovenop met een winactie voor ontbijters. Verder introduceert de formule de bagelplant.

Lees bericht


Bagels & Beans geeft Nederlandse daklozen warme voeten

Actie - Als resultaat van de decembercampagne ‘Wie geef jij warme voeten? Deel de warmte!’ heeft Bagels & Beans 5.000 paar nieuwe sokken gedoneerd aan dak- en thuislozen in Nederland. De speciale donatiesokken zijn aan Leger des Heils locaties in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam overhandigd.

Lees bericht


Horeca gaat speeddaten met talenten

Horeca – Horecabedrijven gaan woensdag speeddaten met talenten. Vanwege het enorme aantal horecavacatures in Utrecht is het voor leerbedrijven van belang zichzelf op de juiste wijze in de kijker te spelen. En dat is precies wat de vertegenwoordigers van ruim 70 horecabedrijven uit de regio Utrecht aanstaande woensdag tijdens de jaarlijkse speeddate op het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein zullen proberen

Lees berichtGidslancering Gault&Millau 2022 in Tivoli Vredenburg

Horeca - Na de bekendmaking vorige week dat de Horecava 2022 definitief niet door gaat, laat Gault&Millau Nederland weten dat de gidslancering een nieuwe datum en locatie krijgt. De Gault&Millau Gidslancering en Awarduitreiking 2022 zal nu plaatsvinden op maandag 14 maart 2022 in Tivoli Vredenburg in Utrecht.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid