Vakbeurs ‘euvend & coffeena’ positief over doorgaan 2022


Vending en koffiebeurs euvend & coffeena kon claim van internationaal aanbod onvoldoende waarmaken

Vakbeurzen – De vending-  en koffiebeurs ‘euvend & coffeena’ is positief over het doorgaan van de beurs in 2022. De beurs die tegelijkertijd met Orgatec, de beurs voor werkomgevingen, wordt gehouden in Keulen, verwacht tegen die tijd weinig last meer te ondervinden van de coronabeperkingen en wil oplossingen aandragen voor een toekomstige werkomgeving.

De markt voor kantooromgevingen en de voorzieningen daarbinnen daarentegen staan als gevolg van die pandemie aan de vooravond van talloze veranderingen. Persoonlijke contacten nemen volgens de beursorganisatie af, maar de behoefte aan meer efficiëntie voor bedrijven die gebruik maken van geautomatiseerde bevoorrading en catering voor werknemers groeit daarentegen, zo is de verwachting. Het integreren van vending binnen kantooromgevingen is relevanter dan ooit, want ook consumenten richten zich ook op de beschikbaarheid van producten, overal en de klok rond. ‘Moderne vendingoplossingen en volledig geautomatiseerde concepten sluiten aan bij de tijdgeest en bieden kansen om door een optimale personeelsbezetting werkplekken aantrekkelijker en efficiënter te maken, ’ aldus de beursorganisatie in een toelichting.

Het beursaanbod van de Euvend & coffeena ondersteunt deze nieuwe ontwikkelingen, aldus de Keulse beurs.  Het aanbod varieert van automaatoplossingen en geautomatiseerde catering- en bevoorradingsoplossingen tot professionele koffiesystemen, koffie, warme en koude dranken, snacks en afvulproducten, betalingsoplossingen, bekers en diensten. Ook nieuwe concepten op het gebied van micromarkets en onbemande retail zullen tijdens de editie 2022 te zien zijn.

Zoals eerder aangekondigd, hebben Koelnmesse en de Federale Vereniging van de Duitse Vending-Automatenwirtschaft e.V. (BDV) besloten om de euvend & coffeena om de twee jaar als vakbeurs parallel aan Orgatec te houden. Koelnmesse is een internationaal bedrijf in het organiseren van voedingsbeurzen, zoals  Anuga, ISM en Anuga FoodTec.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuwsISM is coronaperiode goed te boven gekomen

Vakbeurzen - De Internationale snack- en zoetwaren beurs ISM, die dit jaar weer in de vertrouwede periode van 28 tot en met 31 januari in Keulen werd gehouden, lijkt de afgelopen coronaperiode goed te hebben doorstaan. Weliswaar was de beurs kleiner dan de edities voor corona, maar deelnemers van de huidige editie waren goed te spreken over het aanbod en de kwaliteit...

Lees bericht

Selecta en Vitamin Well gaan samenwerken in Europa

Samenwerking - Vendingspecialist Selecta en Vitamin Well, leverancier van functionele dranken en proteïnerepen, gaan samenwerken op de Europese markt. Selecta gaat in de automaten het aanbod gezonde producten uitbreiden met de producten van Vitamin Well

Lees bericht

Zoetwarenbeurs ISM 2024 groter en internationaler

Vakbeurzen – 1.350 exposanten uit 70 landen en 35 paviljoens. De aankomende zoetwarenbeurs ISM is daarmee nog grotere en internationaler dan voorheen, zo laat de organisatie weten. Tijdens de snoep- en snackbeurs zijn ook diverse prijzen in de wacht te slepen.

Lees bericht


© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid