Vakbeurs ‘euvend & coffeena’ positief over doorgaan 2022


Vakbeurzen – De vending-  en koffiebeurs ‘euvend & coffeena’ is positief over het doorgaan van de beurs in 2022. De beurs die tegelijkertijd met Orgatec, de beurs voor werkomgevingen, wordt gehouden in Keulen, verwacht tegen die tijd weinig last meer te ondervinden van de coronabeperkingen en wil oplossingen aandragen voor een toekomstige werkomgeving.

De markt voor kantooromgevingen en de voorzieningen daarbinnen daarentegen staan als gevolg van die pandemie aan de vooravond van talloze veranderingen. Persoonlijke contacten nemen volgens de beursorganisatie af, maar de behoefte aan meer efficiëntie voor bedrijven die gebruik maken van geautomatiseerde bevoorrading en catering voor werknemers groeit daarentegen, zo is de verwachting. Het integreren van vending binnen kantooromgevingen is relevanter dan ooit, want ook consumenten richten zich ook op de beschikbaarheid van producten, overal en de klok rond. ‘Moderne vendingoplossingen en volledig geautomatiseerde concepten sluiten aan bij de tijdgeest en bieden kansen om door een optimale personeelsbezetting werkplekken aantrekkelijker en efficiënter te maken, ’ aldus de beursorganisatie in een toelichting.

Het beursaanbod van de Euvend & coffeena ondersteunt deze nieuwe ontwikkelingen, aldus de Keulse beurs.  Het aanbod varieert van automaatoplossingen en geautomatiseerde catering- en bevoorradingsoplossingen tot professionele koffiesystemen, koffie, warme en koude dranken, snacks en afvulproducten, betalingsoplossingen, bekers en diensten. Ook nieuwe concepten op het gebied van micromarkets en onbemande retail zullen tijdens de editie 2022 te zien zijn.

Zoals eerder aangekondigd, hebben Koelnmesse en de Federale Vereniging van de Duitse Vending-Automatenwirtschaft e.V. (BDV) besloten om de euvend & coffeena om de twee jaar als vakbeurs parallel aan Orgatec te houden. Koelnmesse is een internationaal bedrijf in het organiseren van voedingsbeurzen, zoals  Anuga, ISM en Anuga FoodTec.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Anuga verzamelt aantal toptrends in ‘GenussGARTEN’

Beurzen – De internationale vakbeurs Anuga, die van 9 tot en met 13 oktober wordt gehouden in Keulen, is feitelijk een verzameling van verschillende vakbeurzen op het gebied van vlees, groente, zuivel en andere categorieën. Speciaal voor de merken met topinnovaties organiseert de beurs ook een speciale afdeling onder ‘GenussGARTEN’.

Lees berichtDe Haan is begonnen met uitrol van Tony’s Tower

Petrol – Tankstationbedrijf De Haan Minerale Oliën is gestart met de uitrol van Tony’s Tower, een van afstand herkenbare promotietoren met vending. Onlangs werden twee nieuwe torens geplaatst in Roelofarendsveen en in Ouderkerk aan de Amstel. Deze week volgden er opnieuw twee, in Hank en Velserbroek.

Lees bericht

‘Willie’s worstenbrood-automaat loopt niet onverdienstelijk’

Vending – De automaat staat er al sinds september vorig jaar en de producten ‘verkopen niet onverdienstelijk’, laat bakkerij Willie’s Worstenbrood weten. De vendingmachine bij de ingang van het bedrijf aan de molenhoefstraat 14 Udenhout, is 24/7 in bedrijf om de liefhebber van de Brabantse lekkernij ’s nachts en in de weekenden te voorzien.

Lees bericht


Van Loon Group start nieuw bedrijf No Meat Today Company

Vleesvervangers – Van Loon Group start een nieuw bedrijf dat volledig is gericht op de productie van vleesvervangers,. Het bedrijf No Meat Today Company gaat verdere expansie realiseren in het vleesvervangerssegment met de grondstof FiberFort™ en zal zich daarnaast bezig houden met de ontwikkeling en productie van een breed scala aan non meat producten.

Lees bericht

Anuga gaat hybride en komt met Anuga @home

Beurzen - "Transformeren" is het hoofdthema van de Anuga van dit jaar en dat geldt niet alleen voor de wereld van eten en drinken als gevolg van corona, maar ook voor de beurs zelf. Voor het eerste zal 's werelds grootste vakbeurs voor de levensmiddelensector in hybride vorm plaatsvinden. De gebruikelijke beurs met productpresentaties op locatie in Keulen zal worden...

Lees bericht© 2021 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid