Van Loon neemt activiteiten Conveni Landgraaf over


Met de sauzen van Conveni wordt het aanbod vere maaltijden en soepen van Van Loon fors uitgebreid

Overname - Van Loon Group heeft de productie en verkoop van verse pastasauzen van Conveni Landgraaf overgenomen. Door deze overname breidt het assortiment verse maaltijden en soepen van Van Loon voor retail en foodservice fors uit.

De overeenkomst tussen Van Loon Group en Conveni is afgelopen week afgerond. In de loop van het jaar wordt de productie van verse sauzen ondergebracht in het bedrijf Maître in Oude-Tonge dat onderdeel is van Van Loon Group. “Met de overname van de divisie verse sauzen van Conveni versterken we ons convenience aanbod aan onze klanten in retail en foodservice. Deze koelverse sauzen zijn een mooie aanvulling op ons bestaande assortiment van verse maaltijden en verse soepen”, aldus Robert van Ballegooijen, CEO Van Loon Group.

Van Loon Group is sinds 2021 actief in de markt van Convenience. Maaltijdbereider Bonfait werd in dat jaar toegevoegd aan de groep. En in 2023 volgde Maître, gespecialiseerd in de productie van koelverse maaltijden en soepen.

Bron: Van Loon/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

Van Loon Group en Q-group gaan krachten bundelen

Samenwerking - Van Loon Group en Q-group slaan de handen ineen. Door gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring in vlees en convenience producten voor  foodservice en retail kunnen zij beter inspelen op de snel veranderende vraag van de markt. Beide bedrijven verwachten gezamenlijk ook sneller te kunnen groeien in de Benelux.

Lees bericht


Van Loon Group neemt maaltijdproducent Maître over

Overname - Van Loon Group is voornemens Maître in Oude-Tonge over te nemen van haar huidige aandeelhouder Nobel Capital Partners. Maître produceert koelverse maaltijden, maaltijdcomponenten en soepen voor retail en foodservice. De overname past in de strategie van Van Loon Group om verder te groeien in maaltijden en convenience, zo laat het bedrijf weten.

Lees bericht

REWE ontwikkelt en test vier to go-shopformats

Buitenland – REWE, moedermaatschappij van groothandel Lekkerland in Nederland, heeft een viertal shopconcepten ontwikkeld, die momenteel in Duitsland worden getest. Het gaat om shopconcepten voor hightraffic-locaties, als treinstations en luchthaven en universiteiten, kantoren en ziekenhuizen. De vier ontwikkelde concepten verschillen in productaanbod en gebruikte techniek.

Lees bericht

Deliveroo en SPAR breiden samenwerking verder uit

Formulenieuws – Na een succesvolle pilot in Amsterdam breiden Deliveroo en Spar hun samenwerking uit naar 7 andere Nederlandse steden. Bij 13 aangesloten Spar-winkels kunnen klanten voortaan hun boodschappen bestellen en direct thuis laten bezorgen door de bezorgdienst.

Lees bericht


INTERNORGA 2022 wordt opnieuw uitgesteld

Vakbeurzen - Dit jaar vindt INTERNORGA in Hamburg plaats van 30 april tot en met 4 mei 2022. De snelle verspreiding van de vierde coronavirusgolf in Duitsland, geeft de organisatie geen andere keuze dan de beurs opnieuw uit te stellen. Ook vorig jaar moest de beurs worden verschoven.

Lees bericht

SPAR opent tijdelijke winkel in Beekse Bergen

Leisure  – SPAR opent op Beekse Bergen een tijdelijke winkel. De tijdelijke locatie is noodzakelijk nadat een brand in het hoofdgebouw van het vakantiepark in Hilvarenbeek in juni ook de SPAR enjoy winkel van Peter en Leny den Haag in de as legde.

Lees bericht© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid