INTERNORGA 2022 wordt opnieuw uitgesteld


Internorga is uitgesteld naar later moment in het voorjaar / Foto bij: Internorga

Vakbeurzen - Dit jaar vindt INTERNORGA in Hamburg plaats van 30 april tot en met 4 mei 2022. De snelle verspreiding van de vierde coronavirusgolf in Duitsland, geeft de organisatie geen andere keuze dan de beurs opnieuw uit te stellen. Ook vorig jaar moest de beurs worden verschoven.

Hamburg Messe und Congress heeft samen met de adviesraad het besluit genomen om de INTERNORGA 2022, de beurs voor catering  en convenience, uit te stellen naar een latere datum. Bernd Aufderheide, voorzitter van de raad van bestuur, Hamburg Messe und Congress over het uitstel: ‘We zijn ons bewust van de toenemende onzekerheid onder alle betrokkenen de afgelopen 14 dagen en nemen deze serieus. Maar we erkennen ook de grote behoefte voor de industrie om elkaar eindelijk weer persoonlijk te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. Met het uitstel van INTERNORGA willen we onze exposanten de planningszekerheid bieden en hun kosten minimaliseren. En we willen ook dat onze bezoekers eind april met een goed en veilig gevoel door de deuren van ons beurscentrum kunnen lopen'.

Born: Internorga/@FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws



Van Loon Group en Q-group gaan krachten bundelen

Samenwerking - Van Loon Group en Q-group slaan de handen ineen. Door gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring in vlees en convenience producten voor  foodservice en retail kunnen zij beter inspelen op de snel veranderende vraag van de markt. Beide bedrijven verwachten gezamenlijk ook sneller te kunnen groeien in de Benelux.

Lees bericht

Meer innovaties en meer inspiratie op INTERNORGA

Vakbeurzen – De  INTERNORGA 2023, die van 10 tot en met 14 maart in Hamburg wordt gehouden wil bezoekers uit de foodservicesector meer innovatie en meer inspiratie bieden. Naast een breed aanbod foodleveranciers en foodconcepten zal de toonaangevende vakbeurs voor de gehele foodservice- en horecamarkt een compact overzicht geven van de laatste trends op het gebied van eten en drinken.

Lees bericht

REWE ontwikkelt en test vier to go-shopformats

Buitenland – REWE, moedermaatschappij van groothandel Lekkerland in Nederland, heeft een viertal shopconcepten ontwikkeld, die momenteel in Duitsland worden getest. Het gaat om shopconcepten voor hightraffic-locaties, als treinstations en luchthaven en universiteiten, kantoren en ziekenhuizen. De vier ontwikkelde concepten verschillen in productaanbod en gebruikte techniek.

Lees bericht


Deliveroo en SPAR breiden samenwerking verder uit

Formulenieuws – Na een succesvolle pilot in Amsterdam breiden Deliveroo en Spar hun samenwerking uit naar 7 andere Nederlandse steden. Bij 13 aangesloten Spar-winkels kunnen klanten voortaan hun boodschappen bestellen en direct thuis laten bezorgen door de bezorgdienst.

Lees bericht

INTERNORGA komt maart 2022 terug

Beurzen – De foodservice en hospitalitybeurs INTERNORGA in Hamburg komt na twee jaar van afwezigheid door de coronamaatregelen terug. Van 18 t/m 22 maart 2022 opent de vakbeurs de deuren met een totaal nieuwe halindeling.

Lees bericht



© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid