Vermaat opent eerste Frites Atelier van Sergio Herman
Franchise – Horecabedrijf Vermaat en Sergio Herman hebben donderdag hun eerste gezamenlijke Frites Atelier in Designer Outlet Roosendaal geopend. Het is de eerste Frites Atelier van Vermaat en de vijfde locatie het voor sterrenchef Sergio Herman.
Andere locaties van Frites Atelier zitten in Brussel, Gent, Antwerpen en Den Haag. Voor de opening van de eerste vestiging in 2016 in Den Haag, is Sergio Herman 1,5 jaar bezig geweest om het proces van frites perfect te krijgen. Inmiddels is het snack assortiment uitgebreid met sjieke snacks zoals een uitgebreide croquettes collection en verrassende burgercombinaties.
Franchiselocatie
Roosendaal is de eerste franchiselocatie van het fast casual Frites Atelier concept. De exploitatie ligt in handen van Vermaat Groep. Met 162 m2 biedt het atelier zitplaatsen aan 85 gasten, en voorziet de locatie in de behoefte van de dag bezoekers van Designer Outlet Roosendaal. Sergio Herman over de nieuwe vestiging: “Deze stap voor Frites Atelier is er eentje in een nieuwe richting. De symbolische waarde hiervan mag voor ons, na een bewogen jaar voor de gehele horecabranche, niet worden onderschat. Met de opening van deze nieuwe locatie sluiten we op de best mogelijke manier een hele spannende tijd af en kijken we met bijzonder veel ambitie uit naar de toekomst!”
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Coöperatie DELA introduceert nieuw horeca-assortiment
Uitvaartcatering – Coöperatie DELA laat weten dat de uitvaartorganisatie na een proefperiode bij een zestal locaties het horeca-assortiment heeft aangepast. Na de proef, die eind vorig jaar werd gehouden, wordt het nieuwe assortiment vanaf deze maand stapsgewijs bij de rest van de DELA-locaties geïntroduceerd. DELA heeft bij de samenstelling samengewerkt met partner Vermaat.
Lees berichtYounique Concepts en Vermaat bundelen de krachten aan de Amstel
Formulenieuws - Younique Concepts en Vermaat gaan samen een vernieuwde invulling geven aan de horecalocatie Amstel1. Daarmee krijgt het partnership tussen de twee bedrijven nog meer vorm. Beide bedrijven werken al samen met de Pesca pop-ups op de Dutch Grand Prix en de TEFAF, waar Vermaat de food hospitality verzorgt.
Lees berichtKetenbrede samenwerking leidt tot aanpak tegen voedselverspilling
Voedselverspilling tegengaan gaat beter wanneer je in de keten samenwerkt, dat is de uitkomst van een pilot die vier partijen zijn aangegaan in een uitdagende ‘In 100 Days to Zero Food Waste’ challenge.
Lees berichtOmzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen
Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.
Lees berichtNieuwe norm gezonder en duurzamer voedingsaanbod zorg
Zorg - Goede Zorg Proef Je heeft dinsdag de nieuwe norm vastgesteld voor een gezonder en duurzamer voedingsaanbod in ziekenhuizen. De factsheet is ontwikkeld in samenwerking met stichting Alliantie Voeding in de Zorg, het Voedingscentrum en een aantal voorhoedeziekenhuizen, op initiatief van Vermaat.
Lees bericht50% minder voedselafval bij Vermaat in 2027 met Orbi’s
Voedselverspilling - Vermaat gaat op grote schaal de strijd aan tegen voedselverspilling. Onderdeel van die aanpak is de inzet van de technologie van Orbisk, de zogenaamde Orbi. De voedsel verspilling moet met deze slimme technologie in 2027 met 50% zijn teruggebracht.
Lees bericht