Vermaat wordt franchiser van Frites Atelier
Formulenieuws - Frites Atelier opent een nieuwe locatie in Designer Outlet Roosendaal. De locatie zal worden geexploiteerd door de Vermaat Groep. Het gaat om de eerste franchiselocatie van Frites Atelier van chef Sergio Herman.
Het atelier, dat in oktober dit jaar de deuren gaat openen, is 162m2 groot en biedt zitplaatsen aan 85 gasten. De eerste locatie van Frites Atelier werd 5 jaar geleden geopend in Den Haag. Naast Roosendaal zijn er locaties in Brussel, Gent, Antwerpen en Den Haag. Frites Atelier maakt onderdeel uit van de Sergio Herman Group.
Chef Sergio Herman gelooft heilig in het gastronomische frites product. De ontwikkeling vanaf het eerste moment tot perfectie duurde ruim anderhalf jaar en het concept is op diverse pilotlocaties ontwikkeld en getest. Frites Atelier is in zijn ogen nu klaar voor de nieuwe toekomst waarin de franchiseformule een belangrijke rol gaat spelen. Herman: “Met de ateliers brengen we, zonder concessies, de ambachten die ons vak zo kenmerken voor het voetlicht. Dat onze principes aanslaan blijkt uit dit nieuwe partnership. We zijn blij en dankbaar dat we de toekomst van Frites Atelier verder mogen uitbouwen en zo nog meer mensen met onze frites kennis mogen laten maken!”
Bron: @FoodClicks
Auteur: Steffen van Beek
Gerelateerd nieuws
Coöperatie DELA introduceert nieuw horeca-assortiment
Uitvaartcatering – Coöperatie DELA laat weten dat de uitvaartorganisatie na een proefperiode bij een zestal locaties het horeca-assortiment heeft aangepast. Na de proef, die eind vorig jaar werd gehouden, wordt het nieuwe assortiment vanaf deze maand stapsgewijs bij de rest van de DELA-locaties geïntroduceerd. DELA heeft bij de samenstelling samengewerkt met partner Vermaat.
Lees berichtYounique Concepts en Vermaat bundelen de krachten aan de Amstel
Formulenieuws - Younique Concepts en Vermaat gaan samen een vernieuwde invulling geven aan de horecalocatie Amstel1. Daarmee krijgt het partnership tussen de twee bedrijven nog meer vorm. Beide bedrijven werken al samen met de Pesca pop-ups op de Dutch Grand Prix en de TEFAF, waar Vermaat de food hospitality verzorgt.
Lees berichtKetenbrede samenwerking leidt tot aanpak tegen voedselverspilling
Voedselverspilling tegengaan gaat beter wanneer je in de keten samenwerkt, dat is de uitkomst van een pilot die vier partijen zijn aangegaan in een uitdagende ‘In 100 Days to Zero Food Waste’ challenge.
Lees berichtOmzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen
Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.
Lees berichtNieuwe norm gezonder en duurzamer voedingsaanbod zorg
Zorg - Goede Zorg Proef Je heeft dinsdag de nieuwe norm vastgesteld voor een gezonder en duurzamer voedingsaanbod in ziekenhuizen. De factsheet is ontwikkeld in samenwerking met stichting Alliantie Voeding in de Zorg, het Voedingscentrum en een aantal voorhoedeziekenhuizen, op initiatief van Vermaat.
Lees bericht50% minder voedselafval bij Vermaat in 2027 met Orbi’s
Voedselverspilling - Vermaat gaat op grote schaal de strijd aan tegen voedselverspilling. Onderdeel van die aanpak is de inzet van de technologie van Orbisk, de zogenaamde Orbi. De voedsel verspilling moet met deze slimme technologie in 2027 met 50% zijn teruggebracht.
Lees bericht