Vier nieuwe Take Away-locaties erbij voor La Place


La Place op het nieuwe foodcourt in Harderwijk aan de A28 heeft nu ook een Take Away

Formulenieuws - Harderwijk, Rotterdam, Eindhoven en Apeldoorn zijn de locaties die La Place extra heeft geopend voor Take Away. De restaurantketen had al aangekondigd vaart te willen zetten met het uitbreiden van afhaalmogelijkheden bij de bestaande locaties.

Bij de uitbreiding nu gaat om twee express-locaties van La Place in Eindhoven en Rotterdam in winkelcentrum Heuvelgalerie en Alexandrium en om de La Place-vesting bij De Somp in Apeldoorn langs de A50. De vierde locatie die is geopend betreft de recent geopende vestiging op het spiksplinternieuwe foodcourt langs de A28 in Harderwijk.

Eind vorige maand kondigde La Place al de opening van de Take Away-locaties aan van De Arena in ‘s-Hertogenbosch, De Rotonde aan de A2 in Enspijk en De Vrolijkheid in Zwolle, gelegen aan de A28. Later kwamen daar de locaties op Designer Outlet Rosada in Roosendaal en een afhaallocatie bij de La Place-vestiging in Laren bij.

Extra aandacht voor hygiëne

Om verspreiding met het coronavirus te voorkomen, gelden bij La Place Take Away verschillende maatregelen. Zo mag er maar een beperkt aantal gasten tegelijkertijd naar binnen en dienen alle bezoekers en medewerkers minstens 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Bij de ingang staat een La Place host om te zorgen dat dit proces soepel verloopt. Ook de looproute is aangepast, met een afzonderlijke in- en uitgang. Verder dragen alle medewerkers handschoenen. Daarnaast zijn veel weliswaar vers gemaakt maar voorverpakt en is bij het buffet sprake van zelfbediening, met uitzondering van soepen en warme dranken. Sappen worden gepresenteerd in wegwerpbekers met deksel. Ook wordt klanten gevraagd om bij voorkeur contactloos te betalen.

Bron: @FoodClicks

Auteur: Steffen van Beek

Gerelateerd nieuws

‘HEMA populairste keten voor koffie en lunch’

Onderzoek – HEMA is de populairste keten voor koffie en lunch in Nederland. Nederlanders halen ruim een kwart (27%) van de bestellingen af bij koffie- en lunchketens. De locatie vormt de belangrijkste keuzereden. Dit blijkt uit de Nationale Benchmark Koffie- en Lunchketens, een grootschalig onderzoek van Multiscope onder bijna 5.000 Nederlanders.

Lees bericht


La Place heropent op nieuwe locatie vliegveld Madrid Barajas

Formulenieuws - La Place, de Nederlandse foodserviceformule, heeft een nieuwe locatie gekregen op het vliegveld Madrid Barajas. Terminal T4 heeft een aanpassing ondergaan om de groeiende aantallen reizigers op de luchthaven nu en in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Als onderdeel van de renovatie heeft La Place een nieuwe vestiging geopend in de terminal.

Lees bericht

Omzet La Place stijgt met 24% naar €133 miljoen

Formulenieuws – De restaurantformule La Place heeft een goede groei doorgemaakt in 2023. De consumentenomzet nam toe met 24 procent naar €133 miljoen euro, zo laat Jumbo Food Group weten. Die omzettoename was inclusief een viertal nieuwe locaties.

Lees bericht







© 2024 FoodClicks.

  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie beleid